امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

اخبار 1217

تفاوتی میان رؤسای جمهور آمریکا نیست

ابراز تأسف رهبر معظم انقلاب از کم‌توجهی به مقوله تفسیر در حوزه‌های علمیه
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با دست‌اندرکاران برگزاری همایش بین‌المللی تفسیر تسنیم، با تجلیل از شخصیت ممتاز آیتالله جوادی آملی، مفسّر بزرگ قرآن کریم و صاحب تفسیر تسنیم، حوزه علمیه را وام‌دار مجاهدت این عالم فرزانه در ممارست بیش از ۴۰ ساله برای تحقیق و تدریس و تألیف تفسیر تسنیم دانستند و افزودند: «البته فعالیت‌های آیت‌الله جوادی آملی در زمینه علوم عقلی و نقلی و کارهای فقهی، فلسفی و عرفانی ایشان همگی مهم و درخور تقدیر است؛ اما هیچکدام قابل مقایسه با کار تفسیر قرآن ایشان نیست.»
ایشان با ابراز تأسف از کم‌توجهی به مقوله تفسیر در حوزه‌های علمیه، یاد علامه طباطبایی صاحب تفسیر المیزان به عنوان بنیان‌گذار توجه به تفسیر و مفاهیم قرآنی در حوزه علمیه را گرامی داشتند و خاطرنشان کردند: برگزاری حدود ۲۰۰ درس تفسیر قرآن در حوزه علمیه قم، مژده و خبر خوبی است که باید این رویکرد را تقویت و پایدار کرد.
همچنین در روزهای اخیر، امام خامنه‌ای ضمن بیاناتی در دیدار با وزیر، معاونان و مدیران وزارت اطلاعات، «پایبندی به اصول انقلاب» و «پیگیری مجدانه برنامه‌ها» را تنها راه رفع مشکلات دانستند.
حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای در این دیدار، حفظ روحیه و رویکرد انقلابی در وزارت اطلاعات در طول سال‌های متمادی را از ویژگی‌ها و امتیازات ممتاز این وزارتخانه برشمردند و فرمودند: «وزارت اطلاعات مجموعه‌ای واقعاً انقلابی و پایبند به انقلاب است و همچنان که عناصر قدیمی این وزارت، انقلابی ماندند، نیروهای جدید آن نیز در مسیر انقلاب حرکت می‌کنند که این نعمتی بزرگ است.»
ایشان، تنها راه‌حل و دریچه نورافشان کشور در برابر مشکلات را «پایبندی به مبانی انقلاب» خواندند و افزودند: «رفع مشکلات در هر یک از بخش‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور در گرو توکل به پروردگار، پایبندی به اصول انقلاب و پیگیری مجدّانه برای تحقق طرح‌ها و قوانین خوب موجود در کشور و جبران عقب‌ماندگی‌ها است.
امام خامنه‌ای برنامه‌ریزی برای انجام امور کشور و حل مشکلات را بخشی از اقدامات لازم و ضروری برشمردند و فرمودند: «آنچه مهم است، دستیابی به خروجی عینی و مطلوب است؛ زیرا اگر نتیجه جلسات و برنامه‌ریزی‌ها و زمان‌بندی‌ها، [دارای] محصولِ ملموس و مطلوب نباشد، فایده‌ای ندارد و نتیجه مطلوب هم هنگامی حاصل می‌شود که پیگیری مستمر وجود داشته باشد.»
ایشان یکی از وظایف دستگاه اطلاعاتی را همکاری با دولت خواندند و تاکید کردند: «وزارت اطلاعات با همه دولت‌ها باید همکاری کامل داشته باشد تا دولت مستقر بتواند وظیفه سنگین اداره کشور را به خوبی انجام دهد.»
حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای خاطرنشان کردند: «همکاری وزارت اطلاعات با دولت، به معنای انجام کار خوب اطلاعاتی است.» ایشان همچنین با تأکید بر همکاری و هماهنگی دستگاه‌های اطلاعاتی با یکدیگر در همه سطوح، توجه ویژه مجموعه‌های اطلاعاتی به «تزکیه اخلاقی» و «مسائل معنوی» را نیز مهم و ضروری دانستند.
رهبر معظم انقلاب در بخشی از بیانات خود، تجلی طراوت و نشاط انقلابی در راهپیمایی ۲۲ بهمن و به صحنه آمدن جوانان و نوجوانان برای دفاع از انقلاب با وجود حجم انبوه خصومت‌ها علیه نظام اسلامی را نشانه اراده پروردگار برای پیشرفت اسلام در بستر جمهوری اسلامی خواندند و افزودند: «نمونه دیگری از بروز اراده الهی، تجمعات ضد صهیونیستی در اروپا و حتی آمریکا و افزایش چشمگیر حمایت افکار عمومی جهان از مردم فلسطین است.»
امام خامنه‌ای: «تفاوتی میان رؤسای جمهور آمریکا نیست.»
گفتنی است در روزهای اخیر، امام خامنه‌ای در دیدار با امیر قطر و هیئت همراه، ضمن تأکید بر گسترش روابط با همسایگان به عنوان سیاست قطعی جمهوری اسلامی، فرمودند: «ما کشور قطر را یک کشور دوست و برادر می‌دانیم اگرچه همچنان مسائل مبهم و حل نشده‌ای همچون بازگرداندن مطالبات ایران که از کره جنوبی به قطر منتقل شد، باقی است و هم اینکه می‌دانیم مانع اصلی عملی شدن توافقی که در این زمینه انجام شده بود، آمریکا است؛ ما اگر جای قطر بودیم، به فشارهای آمریکا اعتناء نمی‌کردیم و مطالبات طرف مقابل را بازمی‌گرداندیم و همچنان انتظار چنین اقدامی را از جانب قطر داریم.»
رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین تأکید کردند: «تفاوتی میان رؤسای جمهور آمریکا نیست.»
 
انتقاد رئیس عدلیه از یک بی‌اخلاقی رسانه‌ای: 
نیروهای انقلابی را با برچسب تندرو و افراطی منکوب نکنید
 محسنی اژه‌ای:
طی ماه‌های گذشته برخی رسانه‌ها، با برچسب‌هایی چون سوپرانقلابی، افراطی، تندرو، متحجر و رادیکال، به صورت مداوم مشغول تخریب و اهانت به جریان انقلابی بودند.
این رسانه‌ها هر انتقاد نیروهای انقلابی در تریبون‌های مختلف را با تندترین اهانت‌ها و برچسب‌زنی پاسخ می‌دادند.
از سوی دیگر نیز یک جریان بدنام رسانه‌ای، با ظاهرسازی و حمایت‌های مشکوک از رئیس قوه قضاییه سعی داشت تا به عنوان نقش مکمل، همین خط اتهام‌زنی به نیروهای انقلابی را به شکل‌های دیگری دنبال کند.
این جریان بدنام و مسئله‌دار حتی با تحریف واضح سخنان امروز اژه‌ای، سعی داشتند تا موضوع و منظور گفته‌های وی را به جای اتهام‌زنندگان، به نیروهای انقلابی متوجه کنند. 
این تلاش شیطنت‌آمیز البته راه به جایی نخواهد برد؛ چرا که بررسی ساده سخنان رییس عدلیه نشان می‌دهد که انتقاد او متوجه کسانی است که نیروهای انقلابی را با عناوینی چون افراطی و تندرو طرد و منکوب می‌کنند و نه برعکس!
 
رد گم نکنید! گرفتاری‌های پزشکیان زیر سر مشورت‌های شماست!
 روزنامه شرق با اذعان به اینکه دولت پزشکیان از فقدان نظریه رنج می‌برد، ادعا کرد دولت دیگرِ اصلاح‌طلبان یعنی دولت خاتمی، دولت کارآمدی بود.
این روزنامه در یادداشتی با عنوان «مشکل دولت پزشکیان کجاست؟»، می‌نویسد: «نگاه ابزارگرایانه، وقتی نظریه وجود ندارد، از حل مشکلات عاجز می‌ماند. برای اداره یک کشور همچنین است، یعنی اگر برای اداره کشور، نظریه وجود نداشته باشد، نمی‌توان به سرانجام مطلوب رسید. همه آمارها و مستندات نشان می‌دهد که در اداره کشور، در این 46 سال، دولت اصلاحات با فاصله‌ای مشخص، از مابقی دولت‌ها بهتر عمل کرده و با دقت برای یافتن دلیل این موفقیت، می‌توان دید که آن دولت بر یک نظریه بنا شده بود، «نظریه اصلاحات» و تیم تئوریک کاملاً شناخته‌شده و معلومی به ارشدی‌ات «سعید حجاریان» داشت و البته خود جناب محمد خاتمی به‌عنوان رئیس‌جمهور، صاحب نظریه برای تشکیل دولت بود؛ اما غیر از آن، تیمی قدرتمند را هم برای ساخت آن نظریه و نقشه راه، با خود همراه کرده بود. اتفاقی که در هیچ‌یک از دولت‌های پس از اصلاحات شاهد آن نبودیم و نیستیم...»
فرار به جلو روزنامه شرق در حالی است که اولاً آقای پزشکیان نامزد جبهه اصلاحات بوده است و ثانیاً اصلاح‌طلبان با تعبیه «شورای راهبری کابینه» و سپس معاونت راهبردی ریاست جمهوری (با محوریت ظریف و برخی عناصر سیاسی و امنیتی جبهه اصلاحات) عملاً در دو حوزه نظریه و عمل و کادرچینی، بر دولت چنبره زده‌اند و حتی مدعیان اصلاحات مانند شکوری‌راد و دیگران، ده‌ها سخنرانی و مقاله در توجیه درستی رویکرد دولت ارائه کرده‌اند؛ بنابراین سوء مدیریت موجود در دولت، حاصل مشورت‌های غلط و مسموم برخی از همین عناصر سیاسی‌کار است.
ثالثاً اگر رویکرد و عملکرد مدعیان اصلاحات در دوره موسوم به اصلاحات چنان بود که روزنامه شرق ادعا کرده، مردم از آنها منزجر و روی‌گردان نمی‌شدند. قاطبه مردم در ماجرای استعفا و تحصن نمایندگان مجلس ششم با همراهی برخی وزرا و معاونین وزرای دولت خاتمی، مطلقاً به آنها بی‌اعتنایی کردند؛ چرا که معتقد بودند آنها سرگرم سیاسی‌کاری رادیکال و فرصت‌سوزی و بی‌اعتنایی به مشکلات عمومی و اولویت‌های کشور هستند.
رابعاً علت نارضایتی مردم، انحراف گفتمانی دولت خاتمی، و آشفتگی ستاد اقتصادی آن بود. فقط چهار سال زمان برد تا طرح ساماندهی اقتصادی روی کاغذ بیاید! پس از آن هم درگیری در داخل دولت ادامه داشت. 
 
 کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست سماحةالقائد( امام خامنه‌ای) است
گفتگوی منتشرنشده‌ای از شهید حجّت‌الاسلام سیّدهاشم صفی‌الدّین درباره رهبر معظم انقلاب؛
هم‌زمان با مراحل ابتدایی تشکیل حزب‌الله، من تحوّلات لبنان را به طور دائم پیگیری می‌کردم. در آن زمان، امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) مسئولیّت رسیدگی به امور حزب‌الله را به سماحةالقائد، سیّدعلی خامنه‌ای، سپرده بودند. من پیگیر امور لبنان بودم و به طور مستقیم با ایشان ارتباطی نداشتم. پس از آنکه امام خمینی (رحمةالله علیه) رحلت کردند و رهبری به سماحةالقائد سپرده شد، من به لبنان بازگشتم و به عنوان عضو شورای حزب‌الله، به طور مستقیم پیگیر امور بودم.
 مقاومت از ابتدای تشکیل آن تا به امروز با فشارهای بین‌المللی مواجه است. در هر سال، در هر برهه، این فشارها وجود داشته است و در طول تمام آن‌ها، سماحةالقائد ما را هدایت کرده‌اند. ایشان به ما می‌گفتند من فکر می‌کنم باید این راه را بروید، ما نیز آن راه را رفتیم و متوجّه شدیم که بهترین راه است. اگر بخواهیم در یک کلام به طور خلاصه سخن بگوییم، باید گفت که کلید عزّت، کلید پیروزی، کلید توفیق، کلید هدایت، در هر تجربه‌ای در مقاومت لبنان، به دست سماحةالقائد است.
ما ایمان داریم که جبهه‌ی مقاومت و این جریانِ امتدادیافته در سطح جهان اسلام و جهان عرب، به رهبری امام خامنه‌ای (دام ظلّه) به مسیر خود ادامه می‌دهد و دستاوردهایش را با تمام تواضع و فروتنی در اختیار امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه) قرار می‌دهد.
 
مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار، تمام‌شدنی نیست
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت برگزاری مراسم تشییع و تدفین مجاهد کبیر شهید سیّدحسن نصرالله و همچنین سیّدهاشم صفیّ‌الدّین، با تجلیل از این دو شهید بزرگ مقاومت، تأکید کردند: «دشمن بداند که مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار، تمام‌شدنی نیست و تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه خواهد یافت.»
امام خامنه‌ای در این پیام تاکید فرمودند: «مجاهد کبیر و زعیم پیشتاز مقاومت در منطقه، حضرت سیّدحسن نصرالله (اعلی الله مقامه)، اکنون در اوج عزّت است. بدن پاک او در سرزمین جهاد فی‌سبیل‌الله به خاک سپرده می¬شود؛ ولی روح و راه او هر روز سرافرازتر از پیش جلوه خواهد کرد ان‌شاءالله، و راه را به رهروان نشان خواهد داد.»
رهبر معظم انقلاب در بخش دیگری از این پیام بر مداومت در مقاومت مقابل دشمن تاکید فرموده و بیان داشتند: «دشمن بداند که مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار، تمام‌شدنی نیست و تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه خواهد یافت باذن‌الله.»
امام خامنه‌ای با ذکر نام شهید سیّدهاشم صفیّ‌الدّین، در این پیام درباره این شهید جبهه مقاومت فرمودند: «نام نیک و چهره‌ی نورانی جناب سیّدهاشم صفیّ‌الدّین (رضوان الله علیه) نیز ستاره‌ی درخشان تاریخ این منطقه است. او یاور نزدیک و جزء جدانشدنی رهبری مقاومت در لبنان بود.»
رهبر معظم انقلاب در پایان نیز خطاب به جوانان سلحشور لبنان فرمودند: «سلام ویژه‌ی من به شما فرزندان عزیزم، جوانان سلحشور لبنان.»
 
ترامپ ناامیدانه در پی کُند کردن روند سقوط امپراطوری آمریکاست
یک وبگاه انگلیسی، در ارزیابی تهدیدهای جهانی دونالد ترامپ تأکید کرد: «این رویکردهای تهاجمی، بازتاب دهنده قدرت آمریکا نیستند؛ بلکه او ناامیدانه سعی می‌کند تا روند سقوط و زوال امپراطوری آمریکا را کُند و تضعیف کند.»
میدل ایست آی می‌نویسد: «از هر زاویه‌ای که نگاه کنیم، آمریکا در موقعیت شاخ و شانه کشیدن برای دیگر کشورهای جهان نیست و اینکه ترامپ چنین می‌کند، بیش از آنکه یک موقعیت واقعی را به ذهن متبادر کند، گویای تلاش‌های وی برای فرار از واقعیت‌های تلخی است که در انتظار آمریکا هستند.»
 
"زورو"ی غربگرایان در آرژانتین کلاهبردار از آب درآمد!
  برخی رسانه‌های فارسی‌زبان فکر می‌کردند تنظیم مناسبات اقتصادی به راحتیِ اجرای چند دستورالعمل ساده نئولیبرالی و خصوصی‌سازی لجام‌گسیخته است. آنها حتی بعضاً خاویر میلی را معجزه آرژانتین نامیدند. اما او موجب بزرگ‌ترین کلاهبرداری تاریخی از مردم آرژانتین شد. 
این تحلیل را وبگاه «عصر ایران» درباره تمجیدهای برخی از هم‌طیفان خود منتشر کرد و درباره عملکرد رئیس‌جمهور آمریکازدهی آرژانتین نوشت: «خاویر میلی، در تقلیدی ناشیانه از ایلان ماسک و ترامپ، میم کوینی را معرفی کرد که تبدیل به یکی از بزرگ‌ترین کلاهبرداری‌های تاریخ کریپتو شد. زمانی که او در یک انتخابات کم‌رونق رأی آورد، بسیاری از کارشناسان، رئیس‌جمهور شدن وی را نشانه ناامیدی کامل مردم آرژانتین از ساختارهای موجود دانستند و حتی گفتند آرژانتینی‌ها همچون یک بیمار سرطانی ناامید از علم پزشکی، به رمالی روی آورده‌اند.
خاویر میلی که خودش را در نقش افسانه‌ای «زورو» اما ورژن لیبرتاریت و نئولیبرالیستی معرفی می‌کرد، در یک پروژه کلاهبرداری بزرگ کریپتویی (رمزارز) میلیاردها دلار را در کمتر از 5 ساعت از جیب مردم عادی زد. یادآور می‌شود خاویر میلی، چهره‌ای به شدت طرفدار آمریکا و ترامپ است. با این وجود برخی رسانه‌های فارسی‌زبان طی ماه‌های گذشته سعی کرده بودند از این کلاهبردار پوپولیست، تصویر یک اصلاح‌طلب موفق بسازند و او را به عنوان الگو جا بزنند. 
 
افشاگری‌ نماینده مجلس از تلاش برای پرداخت رشوه به نمایندگان برای جلوگیری از استیضاح همتی
حاجی دلیگانی، نماینده شاهین‌شهر:
«مدیران عامل بانک‌ها، معاونان بانک مرکزی، برخی استانداران و مدیران، به‌طور مستمر با نمایندگان تماس می‌گیرند و تلاش دارند که روند استیضاح متوقف شود؛ اما نمایندگان با استواری در برابر این فشارها ایستاده‌اند.
زمانی که یک رئیس سازمان، ۷۵ نفر از نمایندگان را به جلسه‌ای در ایام استیضاح دعوت می‌کند؛ اما تعداد شرکت‌کنندگان حتی به اندازه انگشتان یک دست هم نمی‌رسد و همان افراد نیز هدایای دریافت شده را به دستگاه‌های نظارتی تحویل می‌دهند، نشان‌دهنده هوشیاری مجلس است.
امضاهای استیضاح از ۷۵ به ۱۰۲ امضا افزایش یافته است. نمایندگان همچنان در حال اضافه کردن امضاهای خود هستند و حتی برخی اعلام کرده‌اند که روز استیضاح رأی خود را به‌صورت علنی اعلام خواهند کرد.»
 
رونمایی از دستاورد جدید وفاق!
دولت از صندوق توسعه برداشت می‌کند تا اندکی از کاهش بیش از ۵۰ درصدی ارزش پول ملی طی این هفت ماه را جبران کند! براساس قانون، منابع صندوق توسعه ملی باید صرف سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها و کمک به رشد اقتصادی کشور شود، نه آنکه برای جبران ناتوانی دولت در تحقق درآمدها، هزینه امور جاری گردد. به عبارت ساده‌تر، امروز دولت کفگیر را به ته دیگ رسانده و از جیب می‌خورد.
یاد آن دولت به خیر که در آن یارانه‌ها چندبرابر می‌شد، کالابرگ و بدهی‌های دولت گذشته پرداخت می‌شد، طرح هزینه‌بر رتبه‌بندی معلمان پس از انتظاری ده ساله اجرا می‌شد و پروژه‌های عمرانی نیز تامین مالی و تکمیل می‌شدند؛ هم‌زمان سهم صندوق توسعه ملی از فروش نفت نیز دوبرابر می‌شد و رهبری را برای جبران کم‌کاری‌ها وادار به پذیرش برداشت از این صندوق جهت کاستن فشار از روی دوش مردم نمی‌کرد.