امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

اخبار 1210

پیروزی قطعی است؛ اینها که امروز جولان می‌دهند، روزی زیر پای مؤمنین لگدمال خواهند شد

رهبر معظم انقلاب اسلامی در آستانه پنجمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی گفتند: سلیمانی، ایران را هم حرم می‌دانست و اگر آن خون‌های پاک نبود، امروز از حریم و حرم و هیچ یک از عتبات مقدس خبری نبود. رهبر انقلاب حضور مشتاقانه هزاران زائر از ایران و دیگر کشورها بر مزار شهید سلیمانی را نشانه عزت خدادادی و نتیجه اخلاص او دانستند و گفتند: بفرموده قرآن، عزت فقط در دست خداست که باید این حقیقت معرفتی را درک کرد و در سبک و جهت‌گیری‌های زندگی بکار گرفت.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به حضور حاج قاسم از اوایل دهه ۸۰ در میدان مبارزه با شرارت‌های آمریکا در افغانستان و عراق، افزودند: هدف اصلی آمریکا از اشغال این دو کشور، ایران بود؛ اما آن مرد شریف و صادق بدون ترسیدن از ابّهت ظاهری آمریکا وارد میدان شد و در نهایت، آن اشغالگری‌ها به شکست آمریکا و خنثی‌شدن آن توطئه بزرگ انجامید. ایشان، ویژگی‌ها و خصوصیات ممتاز شهید سلیمانی را در قالب «مکتب سلیمانی»، قابل بررسی دانستند و افزودند: این مکتب، همان مکتب اسلام و قرآن است که شهید سلیمانی با پایبندی به آن، تبدیل به «شاخص، مرکز و محور» شد و ما نیز اگر همان ایمان و عمل صالح را داشته باشیم، می‌توانیم تبدیل به سلیمانی و مشمول لطف الهی شویم.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به مقوله مهم دفاع از حرم که خون‌های پاکی به پای آن ریخته شده، گفتند: عده‌ای از روی «فقدان فهم و شناخت و تحلیل درست» از مسائل، این‌گونه تصور و بیان می‌کنند که با وقوع حوادث اخیر منطقه، خون‌های ریخته شده در راه دفاع از حرم، هدر رفته که این تصور و بیان آن، خطا و اشتباهی بزرگ است؛ چرا که اگر مبارزه شجاعانه حاج قاسم و مدافعان حرم نبود، امروز خبری از اعتاب مقدسه چه زینبیه و چه حتی کربلا و نجف نبود. ایشان گفتند: در دوره‌ای، قدری در سامرا غفلت شد و تکفیری‌ها به کمک آمریکا گنبد و ضریح امامان عسگریَین را ویران کردند و اگر جان‌برکفی جوانان مؤمن نبود، سایر اعتاب مقدسه و قبله‌های دل مسلمانان نیز به همان سرنوشت اندوهبار دچار می‌شد؛ اما مدافعان عزیز و سرافراز حرم جلوی دشمن را گرفتند و به او تودهنی زدند. رهبر انقلاب، حقیقت دفاع از حرم را علاوه بر دفاع از مکانی مقدس، دفاع از صاحب آن مکان و مکتب امامان بزرگوار خواندند و گفتند: در فرهنگ قرآنی هر خونی که هر جا در راه حق و خدا ریخته شود حتی اگر پیروزی حاصل نشود، هدر نمی‌رود و نزد پروردگار با ارزش است؛ همچنان که خون جناب حمزه در جنگ احد و بالاتر از همه، خون حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) در کربلا هدر نرفت. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: البته پیروزی هم قطعی است و نباید به این جوله و تحرک کنونی باطل نگاه کرد؛ چرا که اینها که امروز جولان می‌دهند، روزی زیر پای مؤمنین لگدمال خواهند شد. رهبر انقلاب حوادث سال‌های اخیر و فعالیت‌های نمایان شهید سلیمانی و یاران او از جمله حرکت دفاع از حرم را نشانه سرزندگی، طراوت و ثمربخشی شجره طیبه انقلاب خواندند و گفتند: همچنان که در دهه ۶۰، جوانان برای جلب رضایت والدین و رفتن به جبهه‌های جنگ به پای آنها می‌افتادند، در دهه ۸۰ و ۹۰ نیز جوانانی همچون شهید حججی پای مادر را برای کسب اجازه جهاد می‌بوسیدند که اینها نشان می‌دهد جمهوری اسلامی بعد از ۴۶ سال همچنان زنده است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، حفظ عوامل اقتدار را برای استمرار ایستادگی و اقتدار ملی هر کشوری ضروری دانستند و گفتند: مجموعه جوانان مؤمن و آماده فداکاری، مهم‌ترین عوامل ثبات و اقتدار یک کشورند و نباید چنین جوانانی را از صحنه خارج کرد.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: البته در کشور ما این موضوع تا حد زیادی مورد توجه است؛ اما کشورهای دیگر هم باید به آن توجه کنند؛ چرا که با خروج جوانان مؤمن و فداکار از عرصه، وضعیتی مشابه سوریه و هرج و مرج و اشغال خاک آن در حمله بیگانگانی همچون امریکا، رژیم صهیونیستی و بعضی کشورهای متعرض دیگر، ایجاد خواهد شد.
 
مقاومت روز به روز شکوفاتر خواهد شد
وزیر امورخارجه در مراسم سالگرد شهید سلیمانی:
مقاومت با صبر و پایداری جلو می‌رود. حرکت و طرز فکر و تاکتیک‌های مقاومت جدا است.
 تردیدی ندارم این حرکت رو به جلو ان‌شاءالله ادامه پیدا خواهد کرد و مقاومت روز به روز شکوفاتر خواهد شد.
دیپلماسی بخشی از مکتب مقاومت است. در کنار میدان دیپلماسی با هماهنگی حرکت می‌کند و میدان با دیپلماسی همدیگر را تکمیل می‌کنند.
 
قدرت و نرخ تولید سلاح‌ها و موشک‌های ما در کمیت و مهارت و هم‌چنین طراحی روز به روز افزایش می‌یابد
سخنگوی سپاه:
عملیات‌های وعده صادق بخش کوچکی از قدرت پایان‌ناپذیر ما بود و دشمن می‌داند آسمان سرزمین‌های اشغالی برای ما باز و بی‌دفاع است و می‌توانیم با حجم چند برابر و دقت، سرعت و تخریب بیشتر اقدام کنیم.
قدرت و نرخ تولید سلاح‌ها و موشک‌های ما در کمیت و مهارت و همچنین طراحی روز به روز افزایش می‌یابد. ما به دشمنان می‌گوییم که ما آماده و اهل اقدام به موقع هستیم و اهل تعلل نیستیم. ادراک و محاسبات دشمن را تغییر خواهیم داد.
 
خودروسازان مانع رشد جمعیت کشور
«علیرضا رئیسی» معاون بهداشت وزارت بهداشت: هر کسی در حوزه مسئولیت خود اقدامی انجام دهد که مانع فرزندآوری شود یا ناامیدی ایجاد کند، مقصر است. حل مسئله جمعیت، نیازمند عزم و اراده ملی و یک کار علمی است. وزارت بهداشت به تنهایی قادر به حل معضل جمعیت نیست. سالانه ۲۰ هزار نفر در حوادث جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند که سهم قابل توجهی از این قربانیان، جوانان مولد هستند. باید خودروسازان را به عنوان مانع رشد جمعیت در نظر گرفت.
 
نیروی انتظامی دژهای محکم جامعه هستند
رئیس‌جمهور در مراسم دانش‌آموختگی دانشگاه علوم انتظامی:
 نیروی نظامی و امنیتی، سنگرها و دژهای محکم یک جامعه هستند و جامعه و مملکت بدون حضور شما امکان ادامه آن وجود ندارد. اگر نیروی انتظامی در جامعه نبود، هرج و مرج در جامعه ایجاد می‌شد و ظلم و بیدادگری غوغا می‌کرد.
 
نامه جمعی از روان‌شناسان به رئیس جمهور و رؤسای قوای دیگر در ابلاغ و اجرای قانون عفاف و حجاب
در این نامه سرگشاده براساس مقالات بروز دنیا و شواهد علمی عنوان شده است که "بدون تصریح قانونی، نمی‌توان از خانواده و دختران ایرانی در برابر آسیب‌ها دفاع کرد." همچنین در بخش دیگری از این نامه با اشاره به یک اصل روان‌شناسی آمده است: "بدپوششی پدیده‌ای ایستا و ساکن نیست و تابع اصل سرایت رفتاری است. در اغلب کشورهای دنیا هم برای پوشش قوانین و مقرراتی وضع شده است." متخصصان حوزه سلامت روان، در این نامه به ناکافی بودن تمرکز بر اقدامات فرهنگی نیز اشاره داشته و بیان داشته‌اند: "مطالعات متعدد نشان می‌دهد که در کنار تلاش فرهنگی و رسانه‌ای، الزام قانونی نیز ضروری است و همواره هنجارشکنانی وجود دارند که صرفاً با محدودیت‌های قانونی، توهین به ارزش‌های یک جامعه را خاتمه خواهند داد".
این نامه هنگام انتشار به امضای 32 نفر از اساتید و متخصصان سلامت روان از دانشگاه‌های مطرح کشور رسیده است؛ ولی حمایت دیگر متخصصان و روان‌شناسان از این نامه همچنان ادامه دارد.
 
هشدار ۸۰۰ استاد حوزه علميه درباره افزايش سلطه سايبری دشمنان
هشتصد نفر از اساتید حوزه‌های علمیه کشور، در نامه‌ای به ریاست محترم جمهور، ضمن حمایت از مواضع مقام معظم رهبری و نامه بیش از دو هزار استاد دانشگاه درباره فضای مجازی، خواستار حکمرانی قانونمند در فضای مجازی و رفع سلطه سایبری دشمنان، با هدف جلوگیری از آسیب‌های گسترده از جمله برخی آسیب‌های اقتصادی ناشی از فضای مجازی غیراستاندارد شدند.
نویسندگان نامه، با بیان نقش و جایگاه مهم فضای سایبر در پیشرفت کشورها، به وضعیت أسفبار فضای مجازی ایران پرداخته، نوشته‌اند: «با وجود ظرفیت‌های فراوان داخلی در ایران برای پیشرفت در زمینه فضای مجازی و حل مشکلات گوناگون کشور از این طریق، متأسفانه، عدم إعمال حاکمیت در این عرصه، آسیبهای زیادی را در زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی کشور ایجاد کرده است».
اساتید حوزه‌های علمیه هشدار داده‌اند، در صورت عدم رفع سلطه سایبری دشمنان، «علاوه بر گسترش عقب‌ماندگی و وابستگی فضای مجازی کشور، دشمنان از استعمار سایبری موجود، بیش از پیش برای ضربه‌زدن به میهن عزیزمان در ابعاد گوناگون استفاده خواهند کرد».
 
‌گرانی‌ها را گردن تحریم نیندازیم
آیت‌الله نوری همدانی:
خودمان داریم وضعیت بد اقتصادی را درک می‌کنیم و می‌بینیم گرانی کمر مردم را خم کرده، حالا در این وضعیت باید کنار مردم باشیم. 
دولت باید برای رفع مشکلات فکری بکند؛ همه چیز را گردن تحریم نیندازیم، نمی‌خواهیم بگویم تحریم مؤثر نیست؛ اما باید بدانیم استفاده از مدیران با تجربه، متدین و انقلابی خیلی از مشکلات را حل می‌کند. 
باید به دولت کمک کرد و شکی نداریم رئیس جمهور تلاش می‌کند که مشکلات حل شود؛ اما باید اختلاف را کنار گذاشت و سلایق مختلف را با تعهد و شایستگی در نظر گرفت و کار کرد.