مقابله با حجاب و همچنین اعتصابات سراسری و ضربه اقتصادی به ایران، راهکارهایی است که باید اتفاق بیفتند!
(صهیونیستهای جنایتکار که توان رویارویی نظامی با ایران را ندارند، اینچنین به جنگهای شناختی و نرم و البته اقتصادی رو آوردهاند!)
امام خامنهای: رزمندگان ما، مجاهدان ما، برای اینکه پرچم دشمن در مرزهای ما برافراشته نشود، جان خودشان را قربانی کردند، فداکاری کردند؛ جوانان مبارز و مجاهد، خانوادههای خودشان را داغدار کردند برای اینکه پرچم دشمن در مرزهای این کشور بالا نرود؛ نمیشود ملّت ایران قبول کند که همان پرچمها به وسیلهی افراد نفوذی، به وسیلهی انسانهای فریبخورده، در داخل کشور برافراشته بشود! این پرچم، پرچم نفوذ فرهنگی و سبک زندگی دشمن و وسوسههای خصمانهی دشمن، نباید در داخل کشور، در دستگاههای مختلف ما برافراشته بشود! باید مراقبت کرد؛ همه موظّفند. 04/07/1403
بسم الله الرحمن الرحیم
ملّت مومن و آزمون پس داده ایران اسلامی
مدتی پیش امام المسلمین مدظلهالعالی هشدار دادند که مواظب نفوذیها و افراد فریب خورده باشید و نگذارید اینها پرچم دشمن را در ایران اسلامی برافراشته کنند. با این وجود، آرامش حوزههای علمیه و جامعه دینی در برابر این هشدار امام، نگران کننده و مشکوک است.
چگونه میشود که جریان نفوذی و برانداز، بیپروا و بیشرمانه پرچم دشمن و عداوت با نظام اسلامی را روی دست میگیرد؛ ولی ما در دفاع از نظام اسلامی تردید و تعلل میکنیم؟!
متاسفانه دشمن به صورت مستقیم یا با کمک باندهای قدرتطلب داخلی توانسته است با ترفندهایی، حرکت مقدس امر به معروف و نهی از منکر، نسبت به مسئولان را کُند کرده و راه را برای نفوذیها باز کند. این افراد با سوء استفاده از شعارهای فریبندهای مانند وفاق و وحدت و همدلی، جامعه دینی را دچار تردیدی خسارتبار کردهاند!
در این موقعیت مهم، مقابله با بدعت مزبور، رسالت خطیر حوزههای علمیه است. اگر امروز عالمان دینی در مقابل حرکتی با هدف استحاله فرهنگی، عقبگرد به دوران جاهلیت پهلوی و دینزدایی از زندگی مردم سکوت کردند، پاسخی در دادگاه عدل الهی و برای خانوادههای شهدا نخواهند داشت و این خسارت، قابل جبران نخواهد بود. از آغاز به کار این دولت و حتی قبل از آن و در ایام انتخابات، اولین پرچمهای نفوذ در ستادهای انتخاباتی غربگرایان برافراشته شد که نمود بارز آن تاخت بیشرمانه به ارزشها بود؛ اما متاسفانه برخی خودیها و نفوذیها، اعتراض شرعی و قانونی مردم و صاحبان انقلاب به این دشمنی را، بازی در زمین دشمن جلوه دادند!
برافراشته شدن پرچمهای نفوذ یعنی:
انتصاب افراد مشکوک، فتنهگر و دو تابعیتی در مناصب حساس که همان نااهلان و نامحرمان مورد نظر امامت انقلاب هستند. هجمه به حجاب و مروجان حجاب در تریبونهای رسمی، حمایت از اغتشاشگران و براندازان در تریبونهای رسمی، رهاشدگی شدید فضای مجازی به عنوان ابزار جاسوسی، براندازی و تباه کردن نسلها، مواضع مغایر با عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجه، تدوین لایحه بودجه به شدت تورمزا برای سال ۱۴۰۴ که زمینهساز نارضایتی عمومی است، تورم افسارگسیخته و پایین آوردن روز به روز ارزش پول ملی، دلاریزه کردن اقتصاد، تلاش برای اجرایی شدن معاهدات و کنوانسیونهای استعماری مثل اف ای تی اف و معاهده پاریس و اسناد ضددینی مانند ۲۰۳۰ و... فشار سیاسی و رسانهای از جانب غربگرایان به فرماندهان نظامی با هدف بستن دست ایشان در تحقق پاسخ دندانشکن به ترورها و تجاوزات اسرائیل و آمریکا، تحریک گسلهای قومی و مذهبی، تحریف و حتی حذف مواضع مراجع عظام در انعکاس سفر رییس دولت به قم مقدس، هجمه به فراجا با هدف بستن مسیر اجرای قانون با اینکه حضرت آقا هیچ مصلحتی را بالاتر از قانون نمیدانند و...
در پایان و در محضر شما مردم بینظیر تاریخ بشریت، خطاب به اعضای محترم مجلس خبرگان رهبری، ائمه محترم جمعه، مدیران و اساتید محترم حوزههای علمیه عرض میکنیم: هرگونه سکوت و عدم موضعگیری موثر مقابل برافراشته شدن پرچم نفوذ در عرصههای گوناگون، در اذهان مردم مومن و پرونده اعمال ما حوزویان ثبت خواهد شد.
توقع بهجای مومنان این است که عالمان دینی در برابر بدعتها، انحرافات، روند دینزدایی و استحاله فرهنگی و تضعیف نظام اسلامی، سکوت نکرده و بلکه موضعگیری صریح داشته باشند و نگذارند پرچمهای گمراهی، موجب اغوای جامعه بشود.
سزاوار است مومنان و عموم طلاب علوم دینی نیز در راستای عمل به فتاوای مراجع عظام شیعه با اقامه واجب امر به معروف و نهی از منکر به ویژه در حوزه مسئولان، دین خدا را یاری کرده و با منطق و استحکام در این مسیر، پرچمهای نفوذ که هدفشان براندازی نظام اسلامی است، را پایین بکشند.
واردات بنزین سوپر یا زمینهچینی برای گرانی؟!
قاسم اکبری نوشت: بر اساس مصوبه هیئت وزیران، واردات بنزین سوپر آزاد شد. پیشبینی میشود بنزین سوپر وارداتی توسط بخش خصوصی با قیمت نزدیک به قیمتهای جهانی عرضه شود. اینکه هر کس خواهان بنزین سوپر وارداتی که مورد مصرف خودروهای گرانقیمت است باید بهایش را بپردازد، درست (هرچند در این اوضاع وخیم ارزی، تخصیص ارز برای واردات این کالای غیراساسی جای بحث دارد)؛ اما فقط طوری نشود که بنزین معمولی داخلی آن قدر بیکیفیت شود که مردم عادی هم مجبور به تحمل هزینه بنزین سوپر شوند. چیزی شبیه مدارس غیرانتفاعی که از ابتدا با همین توجیه راه افتادند؛ اما به مرور با سهلانگاری دولتها آن قدر کیفیت مدارس دولتی عقب افتاد تا برخی از مردم عادی هم مجبور به ثبتنام فرزندان در مدارس پولکی شدند...
تجاوزات جنسی و شکنجه در زندانهای امارات
یک مرکز حقوق بشر، شکنجههای وحشتناک در زندانهای امارات متحده عربی علیه زندانیان سیاسی و مخالفان حکومت این کشور از جمله تجاوز جنسی، شوک الکتریکی، ضرب و شتم و تحقیر، علاوه بر محرومیت از خواب و بیتوجهی پزشکی را بررسی کرد.
مرکز حمایت از بازداشتشدگان امارات تأکید کرد که شکنجه، یک ویژگی اساسی در زندانهای امارات عربی محسوب میشود؛ زیرا زندانیان سیاسی همچنان از سازمانهای بینالمللی حقوق بشر درخواست کمک میکنند و مواردی از شکنجه و رفتار بیرحمانهای را که توسط حکومت امارات در معرض آنها قرار میگیرند، توصیف میکنند. به گفته این مرکز، روشهای شکنجه مورد استفاده متفاوت است و شامل روشهای روانی و جسمی میشود و با تکیه بر تکنیکهایی مشابه روشهایی که در برخی از بدنامترین زندانهای جهان استفاده میشود، استفاده میشود.
قدرت نباشد، دیپلماسی ابتر خواهد ماند
وزیر امور خارجه:
اگر قدرت نباشد، دیپلماسی ابتر خواهد ماند و از سوی دیگر، قدرت هم بدون دیپلماسی از تاثیرگذاری مطلوب محروم خواهد شد.
همانگونه که رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ بر تقویت میدان دیپلماسی تاکید کردند، سیاست خارجی این دولت به شیوهای فراگیر، فعال و اثرگذار دنبال خواهد شد.
ما به دنیا اعلام کردهایم که حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران، یک تهاجم جدید است و حتماً در زمان مناسب به آن پاسخ خواهیم داد.
اگر در زمانی که تهدید وجود دارد، کوچکترین ترسی از جنگ نشان بدهیم، یعنی جنگ را به جان خریدهایم.
قطعیهای برق و خسارتهای آن
قطعیهای مکرر برق، مشکلات زیادی از جمله اختلال در امنیت جادهای و ارتباطات ایجاد میکنند. خاموشی سیستمهای روشنایی و علائم راهنمایی احتمال تصادفات را افزایش میدهد و اختلال در شبکههای ارتباطی باعث ایجاد اضطراب و احساس ناامنی در مردم میشود.
از طرف دیگر باعث اضطراب و استرس، بهویژه برای افراد وابسته به تجهیزات الکترونیکی میشود و میتواند روابط اجتماعی را کاهش دهد و به افسردگی و تنشهای اجتماعی منجر شود.
همچنین قطعی برق به تجهیزات مخابراتی (باتریهای در معرض قطع و وصلهای مداوم برق) آسیب میزند و باعث اختلال در خدمات ارتباطی میشود. این در حالی است که به شکل عادی سایتهای مخابراتی در مناطق دورافتاده و جادههای مواصلاتی کشور عموماً در معرض سرقت و آسیب قرار دارند و قطعیها به این مسئله دامن میزند.
ایجاد سیستمهای برق پشتیبان، استفاده از فناوریهای نوین مانند روشنایی خورشیدی و هیبریدی در جادهها، و استقرار تیمهای گشت سیار برای نظارت بیشتر میتواند به کاهش اثرات منفی قطعی برق کمک کند.
انتقاد اژهای از سیاست «ما نبودیم، دیگران بودند»
رئیس قوه قضاییه: اینکه بنشینیم دور هم درددل کنیم که فایده ندارد، اینکه بگوییم درد درد، درد که درمان نمیشود.
مگر ما از هر عیب و تقصیری مبرا هستیم که تقصیر را گردن دیگری بیندازیم؟ تقصیر را به گردن دیگران انداختن که مشکل را حل نمیکند.
نشستها با اقشار مختلف نباید صرفاً تشریفاتی باشند. نشست و برخاستهایی که داریم باید منجر به حل مشکلات شوند.
نیروی هوا فضا نمود «ما میتواتیم» است
رئیس مجلس در سالگرد شهادت سردار طهرانی مقدم:
شهید طهرانی مقدم همیشه میگفت باید بتوانیم، «یک جاده یک طرفه است» به تعبیر امروزی «نمیتوانیم و نمیشود و نیست» برای ما وجود ندارد.
شهید تهرانی مقدم همیشه کارهای روی زمین مانده را برمیداشت. شهید تهرانی مقدمها مصداق منتظر واقعی هستند، هم خودشان را ساختند و هم در راه ساختن، سوختند.
آمریکا و انگلیس به دنبال دودستگی امت اسلامی
دبیرکل جنبش انصارالله یمن:
رویکرد جهاد بر اساس آموزههای قرآنی، رویکرد حکیمانه و مدبرانه است و به همین علت ملت عزیز ما با جرئت تمام عمل میکنند؛ زیرا به وعدههای الهی ایمان و اطمینان دارند.
مردم یمن به صورت درست موضعگیری میکنند و در مسیر جهاد برای حمایت از فلسطین در این جنگ بزرگ اقدام میکنند با وجود اینکه چالش و تهدیدها زیاد است.
آمریکا اگر جرئت دارد، ناو هواپیمابر را وارد دریای سرخ کند؛ فرصتی برای یمن است تا ناو این کشور را هدف قرار دهیم.
باید در برابر دشمنان ایستاد و مانع از جدایی و ایجاد دودستگی بین امت اسلامی شد. آمریکا و انگلیس به دنبال این هستند.
آمریکا میخواهد ملت اسلامی همراه آمریکا باشند. اگر همراه آنها نباشد مورد هدف آمریکا قرار خواهند گرفت.
انتخاب موضع، بسیار حائز اهمیت است؛ زیرا مسئله سرنوشتساز دنیوی و اخروی است.