امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

اخبار 1107

 آیین عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
دومین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله‌علیها با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی و جمعی از عزاداران خاندان عصمت و طهارت علیهم‌السلام در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی «عبادت»، «تربیت»، «جهاد»، «کرامت»، «ایثار»، «علم» و «ساده زیستی» را از جمله ویژگی‌های خانه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها برشمرد و گفت: درس جوانان ما از بانوی بزرگ بشریت و خانه او این است که در اوج جوانی طوری می‌توان کانون منقبت، فضیلت و عظمت شد که جز با انبیاء و ائمه علیهم‌السلام قابل قیاس نباشد.
همچنین در این مراسم، آقای مهدی رسولی به مرثیه‌سرایی و نوحه‌خوانی پرداخت.
امسال با توجه به کاهش بیماری کرونا و در عین حال لزوم استمرار رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، مراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور تعداد محدودی از عزاداران از جمله خانواده معظم شهدا برگزار می‌شود و میزبانی از همه مشتاقان عزاداری امکان پذیر نیست.
 
رهبر انقلاب در پیامی: مرحوم شیبانی مؤمنی صادق و مجاهدی خستگی‌ناپذیر بود
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی درگذشت مرد ایمان و عمل مرحوم دکتر عباس شیبانی را تسلیت گفتند.
در  پیام رهبر انقلاب آمده است: درگذشت مرد ایمان و عمل مرحوم دکتر عباس شیبانی رحمةالله علیه را به بازماندگان و دوستان و همکارانش تسلیت عرض می کنم.
وی مؤمنی صادق و مجاهدی خستگی‌ناپذیر بود و در همه‌ دورانها، چه دوران مبارزه با طاغوت و چه دوران انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، در صراط مستقیم، ثبات قدم نشان داد.
 
وخامت حال انگلیس در سایه اعتصابات سراسری
«جرمی کوربین» سیاستمدار انگلیسی گفت: "کارکنان  راه آهن، پست، بهداشت، خدمات عمومی و معلمان دست از کار کشیده‌اند." "مردم زیادی  برای تهیه غذا به سازمان‌های خیریه روی آورده‌اند، به همین دلیل از این اوضاع به شدت عصبانی هستند."وضعیت اعتصابات سراسری انگلیس در حالی تشدید شده که یکی از سناریوهای شبکه‌های لندنی ترویج راه‌اندازی اعتصابات سراسری در ایران بود اما اکنون انگلیس گرفتار این سناریو شده‌ است.
 
قوه قضاییه: شرط تحقق محاربه قتل یا جرح نیست
در بیانیه حقوقی روابط عمومی قوه قضاییه در خصوص شرایط جرم محاربه آمده است:
طبق قانون شرط تحقق محاربه قتل یا جرح نیست.
مطابق اصل ۳۶ قانون اساسی حکم به مجازات و اجرای آن باید تنها از طریق دادگاه صالح و به موجب قانون باشد.
مجازات محارب هم یکی از موارد چهارگانه در ماده ۲۸۳ و انتخاب آن‌ هم به اختیار قاضی رسیدگی کننده است.
قضات همواره خود را ملزم به رعایت قانون می‌دانند و در حوادث اخیر هم به اتهام همه متهمین اعم از مباشر، شریک، معاون، آمران و مسببان جرم طبق قانون عمل کرده و می‌کنند.
 
سلامی: انگلیس به ارمغان‌آورنده کشتار جمعی است 
سردار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه گفت: در هیچ نقطه‌ای نیست که انگلیس کشتار راه نینداخته باشد، آنها ارمغان‌آورنده کشتار جمعی و استعمار هستند. 
هیچ یک از مقامات انگلیسی در تفکر و نگرش  تغییری نکرده‌اند و همان چرچیل هستند فقط در قالب جدید فعالیت می‌کنند. 
حادثه مسجد گوهرشاد طراحی انگلیسی‌ها بود و تکرار این مسائل آرز‌و و راهبرد دشمنان است اما ایران فعلی ایران گذشته نیست و یک ایران بزرگ در فضای سیاسی و عبور کرده از مرزها و گسترش یافته است که در عرصه فرهنگ فناوری و دفاعی قدرتمند است‌.
 
وجود ۱.۴ میلیون بازمانده از تحصیل در کشور
یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش گفت: بالغ بر یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر افراد لازم‌التعلیم (افراد با سن بین ۱۰ تا ۴۰ سال) بی‌سواد در کشور وجود دارد. هم اکنون ۳۲۰ هزار نفر در کشور در حال گذراندن دوره‌های سوادآموزی‌اند. 
میانگین نرخ باسوادی در اوایل انقلاب ۴۷ درصد بود که به ۹۷ درصد رسیده است.
 
وزیر ارتباطات: حریم شخصی در پیامرسان‌ داخلی حفظ می‌شود
وزیر ارتباطات گفت: مقام معظم رهبری نیز پیش از این فتوا داده‌اند و داده‌های مردم را جزو حریم خصوصی دانستند و تاکید کردند که باید حفظ شود.
در این خصوص تاکنون کارهای زیادی انجام شده که یکی از آنها لایحه داده و حریم خصوصی است که اکنون در حال طی مراحل نهایی برای ارسال به مجلس است.  تدوین این لایحه یعنی ما از داده‌های شخصی مردم در پلتفرم داخلی حفاظت می‌کنیم.
حضور میلیونی هموطنان در پلتفرم‌های داخلی نشان‌دهنده آن است که این‌ها مشکل کارکردی ندارد و باید تلاش کنیم که رغبت و اعتماد را برای آمدن به این سکوها بیشتر کنیم.
 
اجرای مالیات بر عایدی سرمایه مبارزه جدّی علیه دلالی و سفته‌بازی است
«محمود دهقانی» در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا اظهار داشت: اجرای مالیات بر عایدی سرمایه بسیار ضروری است و مجلس و دولت باید در این زمینه اهتمام کافی داشته باشند.
وی گفت: طرح مالیات بر عایدی سرمایه یکی از عواملی است که اگر دقیق انجام، برنامه‌ریزی و اخذ شود از برخی مفاسد اقتصادی جلوگیری می‌کند و حتی در کاهش تورم نقش دارد.
این کارشناس اقتصادی اظهار داشت: مالیات بر عایدی سرمایه در عین حالی که برخی از بازارهای تصنعی را محدود می‌کند، به تولید واقعی هم رونق می‌دهد.
دهقانی گفت: طرح مالیات بر عایدی سرمایه پولی که به سمت سوداگری و سفته‌بازی می‌رود را در حد قابل ملاحظه‌ای به سمت تولید می‌برد؛ یعنی دلالی‌ها و سفته‌بازی‌ها کم می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: این طرح در صورتی که تصویب و به خوبی اجرا شود، وضعیت اقتصادی را به لحاظ رفتارهای اقتصادی، تبادلات اقتصادی و بازارهای واقعی اقتصادی سر و سامان بهتری می‌دهد.
این کارشناس اقتصادی تاکید کرد: قرار نیست به صرف اجرای این طرح همه مسایل حل شود، ولی اجرای مالیات بر عایدی سرمایه مرحله‌ای است که  بی‌شک در سالم‌سازی اقتصاد نقش خواهد داشت.
 
سعید جلیلی: چرا دشمنان نگران ایران هستند؟!
سعید جلیلی در جمع دانشگاهیان گفت: «شما ببینید نخست وزیر استرالیا از شرقی ترین نقطه دنیا تا نخست وزیر کانادا در غربی ترین نقطه دنیا می‌رود و در تظاهرات علیه ایران شرکت می کند!
رئیس جمهور فرانسه با یک دلقک عکس می‌گیرد.
رئیس جمهور آمریکا مدام صحبت می‌کند که میخواهیم ایران را آزاد کنیم. صدراعظم آلمان ۵ دقیقه ویدیو پر می‌کند که ما نگرانیم. اینها برای چیست؟  کار و زندگی ندارند؟ مثلاً نگران مسائل ایرانند؟
 روزی که سردشت با سلاح شیمیایی بمباران شد اینها یاد کردستان عزیز ایران نبودند؟ هزاران زن و مرد شهید شیمیایی شدند و حاضر به دادن یک قطعنامه نبودند حالا چطور امروز نگرانند؟
اگر می‌گویند ایران ضعیف است که خب این همه سر و صدا ندارد. اگر می‌گویند با به کارگیری تمام توان شکست فاحش خوردیم دلیلش چیست؟
 من می‌گویم این بحث تمدنی است. آنها پنج قرن تمدنی را شروع کردند، جلوتر بودند به شکل حکومت و به شکل جامعه درآوردند. امروز دشمنان به نقطه ای رسیده‌اند که یک رقیب و هماورد جدید تمدنی پیدا کرده‌اند. دشمن می فهمد.
 در ۴۰ سال اخیر، در ۵۰ سال اخیر، هر حرکتی جلوی او ایستاده آن را برداشته اند. در همین مصر را دیدید.
اما میداند قدرت حرکت ما از جنس دیگری است. حرف داریم؛ برای حجاب, برای زن, برای کرامت زن, برای حقوق زن.
کتابی هست به اسم امپراتوری توهم که یک آمریکایی نوشته. فصلی دارد به نام زن در جامعه آمریکا. بخوانید چه بن بست هایی را تعریف می‌کند. که فجایعی را تعریف می‌کند.
او می‌داند در تمدن خودش پایان زن این شده است.
 و حالا یک اندیشه و فکر آمده عملیاتی شده و  با موانع نتوانسته کنارش بزند و حتی قوی تر شده و حالا این حرکت میخواهد الگوسازی کند. 
می خواهد از زن یک الگوی جدید ارائه دهد.
 من زمانی که معاون اروپایی وزارت خارجه بودم، رفتم نروژ. یک خانومی مسئول میز ملاقاتهای ایران بود. میگفت شما چرا مباحث مربوط به زن را کمتر مطرح می کنید؟ گفت من چهار سال ماموریت در تهران بودنم و دوره ارشد کارشناسی فقه حقوق خواندم.
 متوجه شدم چقدر شما حرف های قابل توجه در مورد زن دارید.
 این خانم دیپلمات نروژی می گفت اینها اگر مطرح شود خیلی ارزشمند است.
 بحث من این است که دشمن می فهمد.
اگر شما الگو نشان دادید که کرامت زن باید به بهترین شکل حفظ شود و جایگاه خودش را پیدا کند آن وقت آن تمدن مقابل فرو می پاشد که در زن به ابتذال رسیده است و بدترین شکل نگاه به زن را دارد. این مطالب در کتاب ها و مقالات خودشان آمده است....»
 
آیت الله رئیسی از وزارت صنعت، معدن و تجارت بازدید کرد
آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در ادامه فرآیند نظارت ستادی بر دستگاه‌های اجرایی و در نهمین گام، در وزارت صنعت، معدن و تجارت حضور یافت تا در جمع وزیر و مسئولان این وزارتخانه ضمن استماع گزارش عملکرد این مجموعه، رهنمودهایی برای ارتقای کیفی و کمی عملکرد این وزارتخانه ارائه کند.