همزمان با سالروز میلاد بزرگ پیامآور نهضت عاشورا حضرت زینب کبری (سلام الله علیها)، کتاب «رسانه انقلاب» با موضوع «رسالت و مسئولیت اصحاب رسانه» از دیدگاه امامین انقلاب اسلامی، به زیور طبع، آراسته و در اختیار مخاطبان قرار گرفت.
این کتاب که دیدگاههای حضرت امام خمینی (ره) و حضرت آیتالله خامنهای (مدظلهالعالی) در مورد رسالت و مسئولیت اصحاب رسانههای انقلاب اسلامی در آن گردآوری شده است، در سالروز میلاد حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) منتشر گردید. نویسنده این اثر، دکتر محمدجواد اخوان، مدیرعامل و مدیرمسئول روزنامه جوان است و در ۴۶۴ صفحه و ۱۰ فصل تقدیم مخاطبان گردیده است.
«شناخت رسانه»، «اخلاق رسانه» «حقوق و تکالیف رسانه»، «مأموریت خبری تحلیلی»، «مأموریت فرهنگی تربیتی»، «نقشآفرینی تبیینی ترویجی»، «سیاستهای محتوایی»، «مدیریت رسانه» و «رسانه در جنگ نرم» عناوین فصول دهگانه کتاب «رسانة انقلاب» هستند.
آیتالله عباس کعبی، (عضو مجلس خبرگان رهبری و عضو پیشین شورای نگهبان و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم) به مناسبت سالروزتصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت:
قانون اساسی به صورت پیشرفته و هوشمندانه، حقوق ملت و آزادیهای عمومی را تضمین کرده است. مردم از ابتدای تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران، با مشارکت در انتخاباتها به نوعی قانون اساسی را تایید کردند.
در اصول قانون اساسی، شاهد ترکیب هنرمندانه اسلامیت، جمهوریت، عقلانیت، معنویت، ایمان، علم، پیشرفت، عدالت، استقلال، اقتدار، عزت، آزادیهای عمومی، مردمداری، مهر و محبت، ایستادگی، مقاومت در مقابل دشمن و عزت در سیاست خارجی با یکدیگر هستیم. همچنین تلفیق ماهرانه دین و دنیا و شریعت با مدنیت، در این قانون مشاهده میشود.
تداوم پیشرفت علمی و ایجاد اقتصاد قوی به موجب اصول 43 تا 55 قانون اساسی، تحقق یافتنی و شدنی است.
براساس اصل دوم قانون اساسی، دیپلماسی و سیاست خارجی ما، باید بر مبنای عزت، حکمت و مصلحت باشد و این اصل به نوعی، تاکید بر دیپلماسی فعال هوشمندانه دارد.
قدرت انعطاف، محتواسازی تمدنی، احیای ظرفیت های اجتماعی و بهرهمندی از منابع طبیعی نیز به عنوان اصول مهمی در قانون اساسی در نظر گرفته شده است.
قانون اساسی به صورت پیشرفته و هوشمندانه، حقوق ملت و آزادیهای عمومی را تضمین کرده است. مردم از ابتدای تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران، با مشارکت در انتخاباتها به نوعی قانون اساسی را تایید کردند.
شورای نگهبان، نهادی برای دفاع ازحقوق مردم در مقابل دیکتاتوری و نهادی امین در حفاظت از رأی مردم و سلامت نظام اسلامی بر اساس فقه اسلامی است.
شورای نگهبان، نماد مردمسالاری دینی است و اگر شورای نگهبان نباشد، استبداد و دیکتاتوری حاکم میشود.
آیت الله رجبی:
شورای عالی امنیت ملی، تصمیمی انقلابی و محکم در برابر سران فتنه اخیر بگیرد
آیت الله محمود رجبی، (رییس مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی ره ) در پی اغتشاشات و وقایع دو ماه گذشته، در بیانیهای ۱۰ بندی، تحلیلی نسبت به منشأهای این اغتشاشات و وظیفه ملت ایران نسبت به آن، صادر کرد.
برخی از مهمترین فرازهای بیانیه، در ذیل میآید.
1. فتنه اخیر، جنگ ترکیبی احزابِ دشمنانِ دین علیه نظام، مکتب اهلبیت (علیهمالسلام)، اسلام، اصل دین و ارزشهای انسانی است.
2. مشکلات اقتصادی داخلی، احیانا ندانمکاریها، کمکاریها، غفلتها و ... را نیروهای انقلاب، نادیده نمیگیرند و بر حل آنها، به جِد اصرار دارند. این نواقص، به هیچ وجه زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست.
3. ملت ایران از هر ملیت و طائفه و قشر و منطقه و فرقه باشند، یک ملتاند. در برابر کسانی که در صدد ایجاد اختلاف و برهم زدن یکپارچگی و وحدت ما باشند، میایستند.
4. دست تدبیر الهی بر اساس سنتهای قطعی الهی، در فتنهها، درون افراد را نمایان میکند و افراد را از یکدیگر جدا میسازد.
5. رفتار برخی افراد و جریانها که در مسیر طراحی شده دشمن حرکت کردند، از چشم مردم ما، دور نماند و مردم عزیز ایران، دوست و دشمن خویش را شناختند.
6. قوه محترم قضائیه، بایستی احکام روشن و مناسب محاربین و باغیان را که مطالبۀ عمومی مردم ایران است؛ هرچه سریعتر اعلام و اجرا کند.
7. در این فتنه، پنج گروه مطرحاند: «سران فتنه»، «بیبصیرتان بهویژه خواصِ بیبصیرت»، «ساکتان»، «برخی جوانان عزیز ولی ناآگاه»، «نیروهای وفادار به انقلاب و اسلام»