امام حسین علیه‌السلام:  بخشنده‌ترین مردم کسی است که به آنکه امید ندارد و درخواست یاری نکرده، کمک کند و ببخشد. (کشف الغمه، ج ۲، ص۳۰) 

اخبار ویژه 1199

ژنرال میلی: ترامپ خطرناک‌ترین فرد تاریخ است  
ژنرال میلی، رئیس سابق ستاد مشترک نیروهای مسلح ایالات متحده آمریکا گفت: ترامپ خطرناک‌ترین فرد تاریخ است که نمی‌توانست تمایلات استبدادی خود را در زمان حضور در کاخ سفید کنترل کند. اکنون متوجه شده‌ام که او یک فاشیست به تمام عیار است. او اکنون خطرناک‌ترین فرد برای آمریکا است.
 
اتباع غیرمجاز را به پلیس گزارش دهید      
جانشین فرمانده کل انتظامی فراجا:
با کارفرمایانی که به اتباع شغل می‌دهند، برخورد قضائی صورت می‌گیرد. خرید یا اجاره کارت بانکی، مسکن یا خودرو نیز برای این افراد غیرقانونی است.
هرگونه رسوب و تجمع اتباع غیرمجاز را به شماره ۱۱۰ پلیس گزارش دهید.
 
سردار ابراهیم رستمی:
سلاح‌هایی قوی‌تر از بمب هسته‌ای در اختیار داریم    
سردار ابراهیم رستمی، مسئول سابق مناسبات و روابط بین‌الملل سپاه:
 با اطلاع اعلام می‌کنم سلاح‌هایی قوی‌تر از بمب هسته‌ای در اختیار داریم. 
نه امارات و نه غرب هنوز نفهمیده‌اند چطور نفتکش‌ها در دریای عمان و بندر فجیره هدف قرار گرفت.
با ساخت سلاح هسته‌ای می‌توانیم به بازدارندگی برسیم. چون اسرائیل سلاح هسته‌ای دارد ما هم باید داشته باشیم. اقدام نمایندگان مجلس برای تغییر دکترین هسته‌ای ایران کار درستی است.
ما در آستانه ساخت سلاح هسته‌ای هستیم، حکم شرعی رهبری می‌تواند برای ساخت سلاح هسته‌ای تغییر کند. 
 
پروژه ناتو برای آینده خاورمیانه چیست؟     
گزارش‌هایی منتشر شده که نشان می‌دهد سفیر انگلیس در بیروت به دنبال انعقاد قرارداد نظامی برای استقرار نیروهای نظامی این کشور در لبنان است.
روشن است که هدف اصلی لندن تقویت موضع محور حامیان رژیم صهیونیستی در لبنان به منظور مقابله با نیروهای حزب‌الله در پائین رود لیتانی و در ادامه پیشبرد سناریوی خلع سلاح مقاومت است.
علاوه بر این انگلیس با توجه به حضور روسیه در پایگاه طرطوس، به دنبال حضور در لبنان و ساحلی شرقی مدیترانه است.
 
گوترش: خطر گرسنگی در غزه غیر قابل‌قبول است        
دبیرکل سازمان ملل: محدودیت‌های اعمال شده از سوی اسرائیل بر روی واردات کمک‌های بشردوستانه و افزایش نرخ آوارگی در داخل نوار غزه، باعث شده است که سطح گرسنگی و خطر قحطی در غزه به سطح فاجعه‌بار و غیر قابل‌قبول برسد.
 
اسرائیل: السنوار به یک اسطوره تبدیل شد  
سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل:
صحنه‌هایی که ما می‌بینیم با آن چیزی که حماس یا جهاد اسلامی در فلسطین و حزب‌الله در لبنان می‌بینند، متفاوت است. آنها مردی را دیدند که تا واپسین لحظه و آخرین قطره خون مبارزه کرد حتی هنگامی که زخمی شده بود. السنوار به یک اسطوره تبدیل شد.
 
ایران امنیت شمال اقیانوس هند را ‌برقرار کرده است       
فرمانده نیروی دریایی ارتش: 
نیروی دریایی ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امنیت شمال اقیانوس هند را برای کشتیرانی و ناوگان تجاری کشور برقرار کرده‌اند و با اقتدار شاهرگ اقتصادی کشور فعال است. همچنین به تمامی شناورهایی که در این محدوده تردد دارند، در صورت درخواست کمک و یاری خواهیم رساند.
 
هزینه ۷ میلیارد دلاری اسرائیل در جنگ با حزب‌الله       
رسانه‌های رژیم اسرائیل نوشتند که توسعه جنگ در شمال فلسطین اشغالی از ابتدای ماه سپتامبر (۲ روز گذشته) هزینه‌ ۶.۷ میلیارد دلاری برای این رژیم داشته است.
 
توهم ایجاد امنیت در اسرائیل با ترور رهبران مقاومت       
نتونی لونشتاین، نویسنده و روزنامه‌نگار مشهور استرالیایی: جنگ بی‌پایان مناسب اسرائیل، آمریکا و بسیاری از کشورها است؛ این کشورها به اسرائیل اجازه داده‌اند که هر کاری که می‌خواهد انجام دهد. 
این ایده که اسرائیل به نوعی معتقد است که شما می‌توانید رهبران حماس و حزب‌الله را بکشید و در منطقه و خاورمیانه امن‌تر باشید، توهم است.
 
خنجر از پشت می‌زند ترکیه       
سه گروه تروریستی جبهه‌الشام، نورالدین زنگی وابسته به ترکیه و تحریرالشام با تل‌آویو به توافقی رسیده‌اند تا عملیات نظامی را علیه ارتش سوریه آغاز کنند. تروریست‌ها قصد دارند با تصرف حلب به‌عنوان دومین شهر بزرگ سوریه، وضعیت این کشور را به سمت فروپاشی کامل سوق دهند.
در این بین ترکیه با نقشه اسرائیل و آمریکا برای فعال کردن مجدد گروه‌های تروریستی در سوریه به دنبال کشورگشایی و الحاق بخش‌هایی از سوریه به خاک خود است.