هشدار قالیباف به آذربایجان درباره تبعات تصمیمهای احساسی
رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سخنرانی در اجلاس اتحادیه مجالس کشورهای عضو شورای همکاری اسلامی، نسبت به تبعات بلند مدت هرگونه تصمیم احساسی از سوی جمهوری آذربایجان پس از حادثه اخیر، به این کشور هشدار داد.
قالیباف تصریح کرد: ما از این حادثه عمیقا متاسف بوده و در حال پیگیری دقیق و همه جانبه آن هستیم. مسئولان محترم کشور آذربایجان کاملا در جریان جزئیات این پیگیری ها هستند و تعامل دوجانبه نزدیکی در این زمینه در جریان است.
ما هیچ نشانهای از تروریستی بودن این موضوع به دست نیاوردهایم. با این حال، لازم میدانم تاکید کنم تصمیمهای احساسی درباره روابط دو کشور خواسته دشمنان مشترک و بدخواهان جهان اسلام خصوصا رژیم صهیونیستی است و باید درباره هرگونه تصمیم که میتواند تبعات بلند مدت نیز داشته باشد هشیار و دقیق بود.
اظهارات جالب نماینده سابق پارلمان ترکیه: خیلی احمقانه است که جامعه ایران بر سر مسائل زنان "نقد" شود!!
«حسین قوجا بییغ» نماینده سابق پارلمان ترکیه:
"برایم جالب بود که زنان ایرانی در همه بخشهای جامعه حضور دارند؛ در مورد حوادثی که در ایران روی میدهد شاهد نوعی دورویی و رویکرد دوگانه هستیم زیرا درباره بسیاری از کشورها از جمله کشورهای عربی که زنان اصلا در جامعه حضوری ندارند هیچ نقدی مطرح نمیشود!!"
اینستاگرام عامل احساس حقارت و بدبختی!
مجله آمریکایی تایم در گزارشی نوشت: نتايج یک مطالعه بر روى جوانان و نوجوانان نشان میدهد اینستاگرام بدترین شبکه اجتماعی از لحاظ تاثیرات منفی بر روی سلامت روان جوانان است.
طبق این تحقیق کاربران این شبکه اجتماعی ۶۳درصد بیشتر از کاربران دیگر شبکههای اجتماعی احساس بدبختی میکنند..
هشدار محسن رضایی به «تحریفکنندگان» نام خلیج فارس
محسن رضایی: صدام با شعار جنگ طلبانه قادسیه، می خواست واقعیت های مرزی، جغرافیایی و تاریخی ایران و منطقه را تغییر دهد، اما آنچه تغییر کرد و سرنگون شد، خودش بود. آنان که در پی تحریف نام خلیج فارس هستند، به سرنوشت صدام گرفتار خواهند شد.
دومینوی اعتراف صهیونیستها به محو شدن اسرائیل؛ نوبت به مورخان صهیونیست رسید
بیش از 100 نفر از مشهورترین مورخان اسرائیل متخصص در آنچه آن را "تاریخ ملت یهود" اعلام میکنند و این ماده را در دانشگاههای اسرائیل و آمریکا تدریس میکنند، بهشدت از کابینه نتانیاهو انتقاد و آن را زمینهساز فروپاشی اسرائیل توصیف کردند.
این مورخان در نامه سرگشاده خود تأکید کردند: از زمان تأسیس اسرائیل تا امروز طی سالیان متمادی مهاجران به سه دلیل به اینجا آمدند؛ برای فرار از تعقیب و فشار، برای بهبود شرایط اقتصادی و برای رسیدن به مکانی که به آنها زندگی تضمینشدهای بدهد
در بخش دیگری از این پیام سرگشاده تأکید شده است: نفرتآفرینی و تحریک به اقدامات خشونتآمیز، بهسخره گرفتن دیگران و خودبرتربینی که کابینه اسرائیل در قبال اسرائیلیها انجام میدهد، باعث نهادینه شدن بیاعتمادی میان جامعه در قبال کابینه ششم نتانیاهو میشود و باقیمانده همبستگی اسرائیلی را از بین میبرد.
مورخان بر این باورند این رویکردها بزرگترین تأثیر منفی خود را بر رشد و توسعه اقتصادی و فنآوری گذارده که نشئتگرفته از گسست در همبستگی در داخل (رژیم صهیونیستی) است و کابینه نتانیاهو هم به فروپاشی این همبستگی دامن میزند این در حالی است که بدون این همبستگی دیگر خبری از جامعه و ساختاری بهنام اسرائیل نخواهد بود.