امام باقر علیه السلام فرمودند:  به خدا سوگند که او (مهدی (علیه السلام)) مضطر (حقیقی) است که در کتاب خدا آمده می فرماید: «اَمَّن یجیب المضطر اذ ادعاه و یکشف السؤ...» بحارالانوار، ج ٥٢، ص ٣٤١ 

امان از دست مرجفون!

احمدحسین شریفی

 

قرآن کریم در تبیین جبهه داخلی دشمنان و مخالفان پیامبر اکرم (ص) در آیه ۶۰ سوره احزاب از سه گروه نام می‌آورد: «منافقان»، «بیماردلان» و «مرجفون». 

منظور از مرجفون، همان بزدلان و دروغ‌پردازان و شایعه‌پراکنان و متوهمانی است که بعضاً بی‌مزد و مواجب در خدمت منافع دشمنان فعالیت می‌کنند. از جمله کارهای آن‌ها این است که در بزنگاه‌هایی که جامعه نیازمند مقاومت و همدلی و هم‌صدایی در برابر دشمنان است، دائماً آیه یأس می‌خوانند! قدرت دشمن را به رخ جامعه اسلامی می‌کشند! قدرت جامعه اسلامی را کوچک‌نمایی و قدرت و توان دشمنان را بزرگ‌نمایی می‌کنند! جامعه را می‌ترسانند! آینده‌ای موهوم برای جامعه ترسیم می‌کنند و مردم را از سرنوشت مقاومت و پایداری و عزت‌طلبی می‌ترسانند .
البته هرگز نمی‌گویند عزت‌طلب نباشید! بلکه با ادبیات و بیانی دلسوزانه، خود را مدافع امنیت و آسایش مردم جلوه می‌دهند. اما فی‌الواقع به‌مثابه ستون پنجم دشمن عمل می‌کنند. به اسم واقع‌بینی در سیاست خارجی و در مواجهه با دشمنان امت اسلامی، دنبال وادار کردن جامعه به تسلیم و وادادگی در برابر دشمن هستند. 
اینان امنیت و ثبات روانی جامعه را هدف می‌گیرند و با بیان سخنان بی‌پایه و لرزان، جامعه را می‌لرزانند. جنگ روانی، ایجاد ناامیدی و ایجاد آشفتگی اجتماعی مهم‌ترین کارکرد مرجفون است. 
یکی از همین قماش افراد که می‌توان او را از رهبران ارجاف در ایران اسلامی دانست می‌گفت: ما باید با آمریکا و خواسته‌های آمریکا کنار بیاییم! درسته رهبرمان را کشته، به کشورمان تجاوز کرده، کودکانمان را قتل عام کرده و... اما باید واقع‌بین باشیم. سپس ادعا می‌کرد «کسی به خودم گفت که حیات ما در جنگ است و ما اول پدر آمریکا را در اینجا در می‌آوریم و سپس می‌رویم آمریکا اونجا نابودش می‌کنیم» با این سخن قصد آن دارد که چنین القاء کند که رهبران سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی چنین افکاری را در سر دارند و سپس به تمسخر این سخن می‌پردازد و توصیه می‌کند که باید واقع‌بین باشیم!