امام باقر علیه السلام فرمودند:  به خدا سوگند که او (مهدی (علیه السلام)) مضطر (حقیقی) است که در کتاب خدا آمده می فرماید: «اَمَّن یجیب المضطر اذ ادعاه و یکشف السؤ...» بحارالانوار، ج ٥٢، ص ٣٤١ 

کوتاه و گویا 1289

بلینکن وزیرخارجه سابق آمریکا:
از طریق دیپلماسی، اهداف آمریکا محقق شد!
بلینکن وزیر خارجه سابق آمریکا:
«ما در دوره اوباما اقدام نظامی علیه ایران را بررسی کردیم؛ اما نتیجه گرفتیم حمله به هسته‌ای ایران برای ما عواقب دارد از جمله بستن تنگه هرمز و یا حمله به منافع و شرکایمان در منطقه ضمن اینکه فهمیدیم جنگ نمی‌تواند مسئله هسته‌ای را حل کند. اما از طریق دیپلماسی، اهدافمان محقق شد!»
پ ن:
آمریکا فقط وقتی راجع‌به چیزی مذاکره می‌کنه که نتونسته باشه با زور بدستش بیاره..!   
 
رئیس محترم دستگاه قضائی لطفاً قاطعانه برخورد نمائید!                   
محمدعلی رحیمی:
ماراتن افتضاح دوی زنان در تهران، مصداق عینی اقدام سازمان یافته برای ترویج بی‌حجابی و الگوسازی است و پشت این قضیه، اتاق فکر و طراحی وجود دارد. رئیس محترم دستگاه قضائی، لطفاً قاطعانه برخورد نمائید.
 
عناصر واداده کاری نمی‌کنند؛ باید خودمان کاری کنیم
حسین زمانی میقان درباره ماراتن ضدحجاب نوشت: تجربه نشان داد تکیه بر عناصر واداده، خودباخته و متأثر از منظومه فکری غرب برای اجرای احکام اسلامی، انتظاری بی‌پایان و بی‌حاصل است.
به نظر بدنه مؤمن و نگران، جامعه نباید بیش از این ظرفیت و مطالبه خود را صرف مخاطب قرار دادن این جریان بی‌باور کند و باید ایده دیگری رو پیگیری کند...
 
رژیم صهیونیستی در حال پیشروی در لبنان
کاربری با نام لیبانیران نوشت:
 ارتش رژیم صهیونیستی پایگاه تازه تأسیس ارتش لبنان در روستای دیرمیماس را به زور اشغال کرد.
ارتش اشغالگر گفت به ارتش لبنان گفتیم باید از منطقه امنیتی خارج شود و چون نیروهایش حرف ما را گوش نکردند، آن‌ها را بیرون کردیم.
توقع داریم وارد منطقه امنیتی ما نشوند.
رژیم صهیونیستی بدون سر و صدا در حال اشغال مناطق جدید است و جلو می‌آید و ارتش لبنان و چارچوب هماهنگی (گروهی که زیر نظر آمریکا برای حفظ آتش‌بس - البته به نفع اسراییل) قدرت جلوگیری از تجاوز دشمن را نندارند.
آن‌ها که تا کنون مدعی بودند فقط ارتش لبنان باید وجود داشته باشد و مقاومت مردمی مشروع نیست، الان پاسخ دهند چرا ارتش نمی‌تواند جلوی دشمن را بگیرد، حتی وقتی می‌خواهد در پایگاه خودش بماند؟! ️واضح است ارتشی که اجازه ندارد سلاح پیشرفته داشته باشد، نمی‌تواند با هاموی‌های قدیمی آمریکایی جلوی تانک‌های پیشرفته دشمن را بگیرد. صهیونیست‌ها هرجا را بخواهند منطقه امنیتی جدید معرفی می‌کنند و با پیشروی‌های آرام آرام، پاسخ (بی‌پاسخی) ایران را می‌سنجند.
 
 فارن پالیسی: تقریباً با هر معیار و شاخصی، آمریکا در جنگ با ایران در حال شکست خوردن است
 
آمریکا رسماً از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد
آمریکایی که از حقوق بشر سازمان ملل خارج شده ۸۶ درصد عمر کوتاه دویست پنجاه ساله‌اش در حال جنگ بوده. مثل یک سگ هار به ۱۹۵ کشور حمله کرده و بمب اتم هم زده. سال‌هاست به کشوری که منشور بشر رو نوشته میگه حقوق بشر رعایت نمی‌کنی!  ️نبرد امریکا و ایران نبرد سطحی نیست؛ اشتباه نکنید؛ نبرد بربرها با تمدن کهن است؛ نبرد وحشیگری با انسانیت است؛ نبرد بی‌ناموس‌ها با خانواده‌دارها است.
 
ایرانی غرب‌زده موجود عجیبی است! 
تمام وسایل الکترونیکی مورد نیازش را چین با یک پنجم قیمت کالای غربی تولید می‌کند و نفتش را هم می‌خرد. صنایع فولاد و ماشین‌سازی را هم شوروی برایش تأمین کرده. ولی بازهم از شرق متنفر است و دلباخته غربی است که جز ویرانی و تحریم و قحطی چیزی برایش به ارمغان نیاورده!