امام باقر علیه السلام فرمودند:  به خدا سوگند که او (مهدی (علیه السلام)) مضطر (حقیقی) است که در کتاب خدا آمده می فرماید: «اَمَّن یجیب المضطر اذ ادعاه و یکشف السؤ...» بحارالانوار، ج ٥٢، ص ٣٤١ 

اخبار ویژه 1285

چین: تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران غیرقانونی است
سخنگوی وزارت امور خارجه چین: اعمال تحریم و فشار نظامی آمریکا علیه ایران تنها به تشدید تنش‌ها منجر خواهد شد. اقداماتی که بدون مبنای حقوق بین‌الملل و مجوز شورای امنیت انجام می‌شوند، مورد مخالفت پکن هستند.
 
سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم
سردار محبی: قدرت تخریب سرهای جنگی به‌کار رفته در موشک‌های سپاه بسیار فراتر از نمونه‌های استفاده شده در جنگ‌های پیشین است و اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.
 
هاآرتص: زمان به نفع ایران می‌گذرد
روزنامه عبری «هاآرتص» با اشاره به اینکه ترامپ هیچ راهی پیش روی خود نمی‌بیند و مانند بوکسوری کور شده است، اعلام کرد: زمان به نفع ایران است. اذعان اندیشکده صهیونی به هوشمندی ایران در تغییر ترکیب شورای عالی امنیت ملی و اعتراف روزنامه عبری‌زبان به این مسئله که زمان به سود ایران است، روایت دشمن از دست برتر ایران در کشاکش جنگ است.  
روزنامه عبری‌هاآرتص با اشاره به اینکه ترامپ هیچ راهی پیش روی خود نمی‌بیند و مانند بوکسوری کور شده است، اعلام کرد: زمان به نفع ایران است.
 
آرزوهایی که سران آمریکا یکی پس از دیگری به گور می‌برند
دونالد ترامپ در تازه‌ترین نمایش مضحک خود، تصویری از لیندسی گراهام، سناتور تازه به گور رفته آمریکایی منتشر کرده که کلاهی با شعار محبوب تجزیه‌طلبان و براندازان، یعنی «ایران را دوباره با عظمت کنیم!» بر سر دارد. 
ترامپ با ذوق‌زدگی از مخاطبانش خواسته به این کلاه نگاه کنند؛ کلاهی بر سر یک مرده! گراهام که از کینه‌توزترین دشمنان جمهوری اسلامی بود، اواخر تیرماه به شکلی ناگهانی مُرد تا داغ سرنگونی ایران را با خود به سینه قبرستان ببرد. اما او تنها سیاست‌باز واشنگتن نیست که رؤیای فروپاشی ایران را نشخوار کرد و در نهایت طعمه موریانه‌ها شد؛ تاریخ چهار دهه گذشته آمریکا، کلکسیونی از همین آرزوهای دفن‌شده است.
 
افشای فاجعه اخلاقی در ارتش رژیم صهیونیستی
شبکه عبری «کان» در گزارشی تکان‌دهنده، از وضعیت وخیم اخلاقی در نهاد نظامی رژیم صهیونیستی خبر داد و اعلام کرد که آمار پرونده‌های تعرض و تجاوز جنسی در ارتش این رژیم به شکلی «جنون‌آمیز» افزایش یافته است.
طبق گزارش این رسانه صهیونیستی، سالانه صدها تا هزاران گزارش از موارد تجاوز جنسی به «واحد مشاور امور جنسیتی» ارتش واصل می‌شود که نشان‌دهنده عمق فساد در ساختار این نهاد است.
 
واشنگتن‌پست: ناامیدی از ترامپ در میان متحدان آمریکا در خلیج فارس رو به افزایش است
یکی از مقامات سیاسی در یکی از کشورهای خلیج فارس گفت: «ترامپ این جنگ را آغاز کرد و ما بهای آن را می‌پردازیم.» از نظر او، خشم از ایالات متحده از زمان حمله ایالات متحده و اسرائیل به ایران در ماه فوریه در بالاترین حد خود قرار دارد. یک مقام ارشد اروپایی گفت توافق دفاعی مشترکی که هفته گذشته توسط عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان امضا شد، «پیامی به ایالات متحده» بود. سیاست ترامپ در قبال ایران اغلب در منطقه «نامنظم» و «غیرقابل پیش‌بینی» توصیف می‌شود.
 
اسرائیل در تدارک ضربه به ترکیه بدون درگیری با ناتو
پایگاه خبری اسرائیل هیوم گزارش داده که سران اسرائیل در حال برنامه‌ریزی برای ضربه‌زدن به ترکیه هستند؛ به گونه‌ای که ناتو بهانۀ کافی برای حمایت‌نکردن از آنکارا را داشته باشد. محاسبات راهبردی اسرائیل بر این فرض استوار است که نیروهای ترکیه‌ای مستقر در سوریه، در صورت هدف قرار گرفتن، به‌طور خودکار تحت پوشش تضمین‌های دفاع جمعی ناتو قرار نمی‌گیرند.
این گزارش در شرایطی منتشر شده که دفتر نتانیاهو مدعی شده سوریه با استقرار نیروهای ترکیه در پایگاه هوایی ابوالظهور، در آستانۀ نقض توافق‌های امنیتی خود با اسرائیل قرار گرفته است.
 
ملوانان آبراهام لینکلن از جنگیدن برای اسرائیل ناراضی‌اند 
فیلیپ تورنی، افسر سابق نیروی دریایی آمریکا در گفت‌وگو با پرس‌تی‌وی: ملوانان ناو یواس‌اس آبراهام لینکلن پس از بیش از ۲۵۰ روز حضور در دریا و جنگیدن برای اسرائیل، از ادامه این مأموریت خسته و کلافه شده‌اند.