امام باقر علیه السلام فرمودند:  به خدا سوگند که او (مهدی (علیه السلام)) مضطر (حقیقی) است که در کتاب خدا آمده می فرماید: «اَمَّن یجیب المضطر اذ ادعاه و یکشف السؤ...» بحارالانوار، ج ٥٢، ص ٣٤١ 

اخبار 1290

امروز کسانی ما را ابرقدرت چهارم دنیا می‌دانند اما بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
بخشی از پیام رهبر معظّم انقلاب به مناسبت هفته دفاع مقدس و سالگرد شهادت شهید سیدحسن نصرالله:
 آن روزهای تیره(خاندان پهلوی) در اثر این انقلاب به روزهای پر نورِ برقراری جمهوری اسلامی ایران انجامید. این امر بر سلطه‌گرانی که چشم طمع به ثروتهای این سرزمین دوخته بودند و سالها برای از آنِ خود کردن آن، انواع بدی‌ها را در حقّ مردمان آن روا داشته بودند، بسیار گران می‌آمد. بنابراین از آن پس همۀ همّ و تلاش خود را برای برگرداندن جریان رود خروشان ملّت انقلابی به سَمت سابق به‌کار بستند و جنگ تحمیلی اوّل، مهمترین اقدام آنان در دهۀ نخست حیات مبارک جمهوری اسلامی بود.
آن روزهایی [پیش از انقلاب] که آنان [مستکبرین] دوست دارند کشور ما را به آن برگردانند، روزهایی بود پر از عقب‌ماندگی، ذلّت و خواری، وابستگی، و بدنامی ایران در جهان اسلام؛ و این روزهایی که در آن هستیم پُر است از پیشرفت، عزّت، استقلال، و قدرِ اَعلای اعتبار در جهان اسلام و بلکه کلّ جهان. امروز کسانی ما را ابرقدرت چهارم دنیا می‌دانند. البته آنان بر اساس محاسبات دنیایی چنین می‌گویند؛ ولی محاسبات الهی، کشوری که خود را متعلّق به عترت طاهره صلوات‌الله‌ و سلامه‌‌علیهم‌اجمعین می‌داند و عمده مردمانش دلبسته آن والامقامانند و برای اقامه حق هراسی ندارند را قدرت اوّل جهان می‌داند.
این روزها هفت ماه است هموطنان ما میادین و خیابان‌ها را در سراسر کشور به حضور مسئولانه و پرشور خود زینت بخشیده‌‌اند تا دل رزمندگان اسلام گرم باشد و دشمن در هراس فرو رود. همچنان‌که بیش از ۳۰ میلیون ایرانی، جانفداییِ خود را اعلام نمودند و آنگاه که برای نوعی سازماندهی بنابر اعلام مجدّد حضور ایشان بود، تنها در ظرف ۱۰۰ دقیقۀ نخست، بیش از پانصد هزار نفر ظرفیت خواسته شده را تکمیل کردند.
بنده به‌عنوان خادم مردم عزیز ایران اعلام می‌کنم که آن روزهای سابق که دشمن ما آرزوی بازگشت به آن را دارد، گذشت و دیگر هیچگاه تکرار نخواهد شد.
امام سید مجتبی خامنه‌ای به‌مناسبت دوّمین سالگرد شهادت سیّد حسن نصرالله در وصف او بیان داشتند: 
کسی که خیرخواهی صادق برای ملّت خود و مکتبش بود و خطبه‌های صادقانه و با حلاوت او و اقدامات شجاعانه‌اش، قلوب مردمانش و بلکه آزادگان جهان را مستحکم می‌ساخت.  کسی که نام لبنان را که کشوری کوچک است و سال‌ها حیاط خلوت بعضی قدرت‌ها شده بود را به عظمت بلند ساخت. کسی که نصرت و فتح، همراهان دائمی او بودند و کسی که بی‌تردید در طول کلّ تاریخ شامات تا کنون، پس از انبیاء و اوصیاء ایشان، رَجُلی به عظمت او در آن خطّۀ کهن سر بلند نکرده بود. و البته اینک پرچم پرافتخار او در دستان جناب شیخ نعیم قاسم حفظه‌الله است که دلیرانه در پیشاپیش صفوف مستحکم و عاشورایی حزب‌الله، راه او را همچنان ادامه می‌دهند.
این روزهای لبنان در پیشگاه تاریخ و بلکه از همین حال، روزهایی برجسته و پرافتخار برای ایشان و همۀ مجاهدان مقاومت، و روزهایی ذلّت‌آفرین و نهایتاً سرافکنده‌کننده برای آن کسانی است که در مقابل دشمن صهیونی چشم امید به وعده‌های دروغین سلطه‌گران و بدخواهان خود دوخته‌اند.
 
رهبر معظم انقلاب فرمودند من به طرح ولایت و مجریان آن، اعتماد و اعتقاد دارم
بخشی از پیام تصویری آیت‌الله محمود رجبی که حاوی پیغام شفاهی رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) درباره طرح ولایت:
... نامه‌ای را به محضر شریفشان فرستادم، گزارشی از دوره‌هایی که دارد برگزار می‌شود و همین تقاضا را از محضر شریفشان داشتیم که در صورتی که صلاح بدانند پیامی برای عزیزان صادر بفرمایند.
همان‌طور که با شناختی که از این رهبر عزیز و این خلف صالح رهبر شهیدمان داشتیم، با فاصله بسیار کمی پاسخ فرمودند و ما خدا را شاکریم که رهبر عزیز کنونی ما که نائب امام زمان (علیه‌السلام) هست عنایتی ویژه به طرح ولایت دارند.
با فاصله‌ی کمی پیامی را شفاهی فرستادند و واسطه‌ای که بین ما و ایشان بود این پیام را آوردند که فرمودند که صدور پیام را ان‌شاءالله در فرصت دیگر و در مراحل بعد ان شاءالله در فرصت‌های مناسب خواهند فرمود؛
اما فرمودند به مجریان و همچنین شرکت‌کنندگان در این طرح این پیام رو برسانید که( رهبر عزیزمان فرمودند) : «من نسبت به این طرح و مجریان آن اعتماد و اعتقاد دارم».
یعنی هم این کار را همانند رهبر شهیدمان که مکرر از این طرح پشتیبانی معنوی کردند و فرمودند «این کار یک کار بنیانی است و هر چه درباره آن هزینه شود زیاد نیست و باید فراگیر شود»، الحمدلله این طرح مورد عنایت رهبر کنونی ما رهبر عزیزمان، امام حاج سید مجتبی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) قرار گرفته و هم به مجریان اعتماد دارند؛ که این هم، مایه خوشبختی و خشنودی مجریان این طرح هست.
 
نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
در بخشی از نامه‌ سپاه به مردم آمریکا آمده: حساب خودتان را از اشغالگران فلسطین که خواه-ناخواه باید آنجا را ترک کنند و به کشورهایشان برگردند، جدا کنید! ما می‌توانیم همزیستی مسالمت‌آمیزی با هم داشته باشیم.
در این نامه آمده: «دولت یاغی، کودک‌کش، شهوتران و بی‌خرد را کنار بگذارید، امور خود را به‌جای اراذل به اندیشمندان بسپارید و به آنها یادآوری کنید که دنیا عوض شده است.
مردم جهان بیدار شده‌اند و دوره غارت ثروت ملت‌ها با زور سرنیزه به پایان رسیده؛ این قرن، قرن غلبه اراده ملت‌هاست. ادامه این مسیر ضدانسانی، سرنوشت دردناکی را برای آمریکا رقم خواهد زد؛ چرا که روز مظلوم علیه ظالم، از روز ظالم علیه مظلوم بسیار سخت‌تر خواهد بود.
۷ ماه پیش، ارتش متجاوز آمریکا با نقض قوانین بین‌المللی و در جنایتی جنگی، با حمله به دبستان میناب و کشتار ۱۶۸ کودک دانش‌آموز و همزمان حمله به دفتر کار امام سیدعلی خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی و به‌شهادت‌رساندن معظم‌له و خانواده ایشان، از جمله نوه ۱۴ ماهه ایشان، جنگی را علیه ایران آغاز کرد که طی آن تاکنون بیش از ۳۶۰۰ نفر، عمدتاً غیرنظامی، از جمله ۴۰۰ کودک به شهادت رسیده‌اند و ۸ دانشگاه، ۳ بیمارستان و ۸ مدرسه بمباران شده است.
در ادامه این نامه تأکید شده است: «در تاریخ جنگ‌های بی‌پایان آمریکا، حقیقت نخستین قربانی و مردم آمریکا قربانی همیشگی این جنگ‌ها بوده‌اند. هزینه این جنگ‌ها را مالیات‌دهندگان آمریکایی می‌پردازند؛ پس حق دارند از حقایقی که از آنها پنهان نگه داشته می‌شود، اطلاع یابند...
 
خونخواهی مطالبه ملت ایران است؛ ترامپ باید کشته شود
در حالی که بیش از ۲۱۰ روز است مردم مبعوث با حضور حماسی، مستمر و شبانه‌روزی خود در میادین و خیابان‌ها، فریاد خونخواهی سر داده و خواستار انتقام از قاتلان امام شهید امت اسلامی هستند، اتخاذ مواضع منفعلانه و عقب‌نشینی در برابر دشمن، موجی از واکنش‌ها را در میان جریان انقلابی ایجاد کرده است.
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در دیداری کوتاه با شبکه خبری «ان‌بی‌سی» و سایر رسانه‌ها در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، شایعات در خصوص قصد ایران برای ترور ترامپ را رد کرد و اظهار داشت: «دولت ایران به دنبال ترور رئیس‌جمهور آمریکا نیست و این موضع دولت ایران نبوده که بخواهد ترامپ یا اعضای خانواده‌اش را ترور کند.»
این سخنان، با واکنش تند ملّت خونخواه روبه‌رو شده است. برخلاف تصور کج‌اندیشانی که قصاص را اقدامی شخصی یا قابل چشم‌پوشی می‌دانند، قرآن کریم قصاص را ضامن حیات جامعه می‌داند: «وَ لَکُمْ فِی الْقِصَاصِ حَیَاةٌ یَا أُولِی الْأَلْبَابِ»؛ جامعه‌ای که در برابر خون مظلوم بی‌تفاوت بماند، راه را برای تکرار جنایت هموار می‌کند. بر اساس آیه شریف «وَ مَنْ قُتِلَ مَظْلُومًا فَقَدْ جَعَلْنَا لِوَلِیِّهِ سُلْطَانًا»، ولی‌دم این امام شهید، نه یک فرد یا خانواده، بلکه امتی چندصدمیلیونی و تمامی آزادگان جهان هستند. حضور حماسی مردم در بیش از ۲۱۰ روز گذشته، همه‌پرسی آشکاری بر استمرار راه شهید و ضرورت قطعی قصاص قاتلان است.
در همین راستا، تجدید میثاق با پیام راهبردی حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای بیش از پیش اهمیت می‌یابد؛ ایشان پیش‌تر در پیامی صریح و تاریخی خطاب به «آقای شهید ایران» تأکید کرده بودند:
«عهد می‌بندیم که انتقام خون پاک شما و همه‌ شهیدان این دو جنگ را از قاتلین جنایتکار و بی‌آبرو بگیریم. این انتقام، خواست ملّت ما است و به‌طور حتمی باید صورت بگیرد. این جنایتکاران که فهرستی از صدر تا ذیل‌شان موجود است، آرزوی مرگی آرام و در بستر را با خود به گور خواهند برد. آنها باید بدانند که این امر، متوقّف بر وجود شخص من یا سایر مسئولان نیست. ما باشیم یا نباشیم، این مطلب محقّق خواهد شد و به‌زودی آحادی از آزادگان در سراسر دنیا هر یک بخشی از این مأموریت الهی را انجام خواهند داد.»
مطالبه امروز ملت در کف خیابان‌ها کاملاً شفاف است؛ انتقام از قاتلان جنایتکار، یک مأموریت الهی و غیرقابل عدول است. قاتلان و مسببان این جنایت نباید در هیچ کجای دنیا احساس امنیت کنند و دستگاه دیپلماسی باید بداند که خون‌خواهی امام شهید، خواست قطعی امت است و هیچ‌کس حق ندارد از قصاص کوتاه بیاید. این انتقام حتمی است و به‌زودی به دست آزادگان جهان محقق خواهد شد.
 
عقب‌نشینی آشکار و تلاش برای کیسه کردن ماست خود!
حسن روحانی بار دیگر وارد میدان بازی‌های کلامی شده است؛ بازی آشنایی که در آن، خطوط گفتاری دیروز، فردا به سادگی انکار می‌شوند!
وی که ۹ شهریور با ادبیاتی دوقطبی‌ساز مدعی شده بود «اگر قرار است با قدرت‌های بزرگ ۲۰ سال دیگر بجنگیم، باید اول از مردم بپرسیم»، اکنون و پس از مواجهه با سردی استقبال افکار عمومی و نخبگان، تغییر مسیر داده است. شیخ خسارت با چرخش ۱۸۰ درجه‌ای ادعا می‌کند «اصلاً» کلمه رفراندوم یا همه‌پرسی را به زبان نیاورده و دفاع در برابر تجاوز را از بدیهیات دانسته است!
این عقب‌نشینی آشکار و تلاش برای کیسه کردن ماست خود، رفتار تازه‌ای از سوی او نیست؛ چراکه سیاست‌ورزی روحانی همواره بر مدار ساخت تکه‌کلام‌های هیجان‌انگیز و سپس شانه خالی کردن از تبعات آن چرخیده است، درست همان‌طور که سال ۱۳۹۶ با نادیده گرفتن مستندات تصویری سال ۱۳۹۲، اصل وجود «برنامه ۱۰۰ روزه» را انکار کرد و گفت: «من کِی گفتم مشکلات را صد روزه حل می‌کنم؟»
اما مسئله اصلی اینجاست که روحانی یک تازه‌وارد به عرصه سیاست یا یک استاد ساده دانشگاه نیست که سخنانش را بتوان به حساب نظریه‌پردازی خام یا خطای کلامی گذاشت. او ده‌ها سال در عالی‌ترین مناصب امنیتی و اجرائی کشور، از دبیری شورای‌عالی امنیت ملی تا دو دوره ریاست‌جمهوری، حضور داشته است. 
دقیقاً به همین دلیل، پشت هر واژه او معنایی محاسباتی نهفته است و عقب‌نشینی امروز او را نباید یک تغییر موضع ساده دانست، بلکه تاکتیکی برای فرار از پاسخگویی در قبال کارنامه‌ای است که عیار واقعی سخنانش را نشان می‌دهد.
عمر سیاسی و کارنامه خسارت‌بار رئیس دولت مدعی اعتدال، هرگونه صلاحیت برای نسخه‌پیچی امروز او را در حوزه‌های کلیدی سلب می‌کند. در حوزه مذاکره و توافق، تجربه برجام و تعلیق‌های یک‌طرفه در سعدآباد ثابت کرد که دیپلماسی بدون تضمین، حاصلی جز هزینه‌های سنگین و خسارت محض ندارد. در حوزه اقتصاد و تاب‌آوری نیز، دهه ۹۰ با تورم‌های فزاینده، رشد منفی و سفره‌های کوچک‌شده، سند زنده‌ای بر بی‌نتیجه بودن تئوری‌های اوست. از سوی دیگر، وقایع آبان ۹۸ و اظهارنظر مشهور «صبح جمعه فهمیدم» بزرگ‌ترین گواه بر نحوه تصمیم‌گیری‌های شتاب‌زده دولت اوست و در نهایت، کسی که منتقدان خود را با تندترین ادبیات نوازش می‌داد، امروز نمی‌تواند مدعی الگوی «سخن گفتن نرم با مردم» باشد. 
اکنون که پروژه جدید او برای ایجاد تردید با بی‌توجهی جامعه مواجه شده، تلاش برای پس گرفتن سخنان قبلی، نوشداروی پس از مرگ سهراب است؛ چراکه زمانِ بازی با کلمات و فرار از پاسخگویی سال‌هاست به پایان رسیده است.
 
پیاده‌نظام بسنت، کف بازار دلار ایران!
درحالی‌که نرخ دلار در بازار غیررسمی حدود ۲۳۳ هزار تومان بود،  قیمت دلار در کانال‌های غیررسمی به محدوده ۲۴۲ هزار تومان رسید. (6 مهر)
این افزایش قیمت یک روز پس از تهدید اقتصادی وزیر خزانه‌داری آمریکا رخ داده؛ همزمان، فعالیت کانال‌های غیررسمی ارزی و انتشار سیگنال‌های افزایشی در بازار تشدید شده است.
بخش قابل‌توجهی از این کانال‌های تلگرامی از خارج از کشور هدایت می‌شوند؛ به‌عنوان نمونه، قطعی برق هرات در مقطعی باعث از کار افتادن برخی از این کانال‌ها شده بود. همزمان با خط‌دهی کانال‌های تلگرام از خارج ، دلالان نیز وارد بازار شده و از راه افزایش معاملات و تقاضای هیجانی، بازار را ملتهب می‌کنند؛ التهاب بازار به افزایش تقاضا ختم شده و چرخۀ افزایش قیمت دلار تقویت می‌شود.
(لازم است برخی مسئولان مربوطه، همانند میدان و خیابان، به حالت جنگی درآیند و توطئه های جنگ اقتصادی دشمن را با حالت جنگی پاسخ دهند و با عوامل داخلی خود فروخته طوری برخورد کنند که عبرتی ترسناک برای دیگران باشد.)
 
عراقچی: دلیلی برای بازگشت به مذاکره با آمریکا نداریم؛ برای دفاع آماده‌ایم حتی اگر کار به جنگی آخرالزمانی برسد
عراقچی: در سال ۲۰۲۵ وارد مذاکرات شدیم، اما در میانۀ مذاکرات به ایران حمله کردند.
در فوریه ۲۰۲۶ نیز پس از پذیرش پیشنهاد مذاکره، بار دیگر در میانه مذاکرات به ایران حمله کردند.
پس از جنگ هم سه ماه مذاکره کردیم، اما ۲ هفته بعد توافقی را که خودشان امضا کرده بودند، نقض کردند.
به همان اندازه که برای مذاکره آماده‌ایم، برای مواجهه با هر چالشی نیز آمادگی داریم و در برابر هر تجاوزی می‌ایستیم؛ حتی اگر کار به جنگی آخرالزمانی برسد.
 
صادق محصولی: دوقطبی‌سازی کاذب، مقاومت مردم را جنگ‌طلبی جلوه می‌دهد
 دوقطبی‌هایی مانند «جنگ‌طلب و صلح‌طلب» و «تندرو و میانه‌رو» با خدشه‌دار کردن انسجام ملی، مقاومت مردم در برابر دشمن را هدف می‌گیرد و نباید دفاع از کشور و ایستادگی در برابر متجاوز را جنگ‌طلبی معرفی کرد.
همه دنیا می‌دانند که ما جنگ‌طلب نیستیم و جنگ را شروع نکرده‌ایم؛ اگر کسی واقعاً در داخل کشور معتقد است که جنگ نباید باشد و طرفدار صلح است، باید خطابش به دشمن باشد؛ چراکه ما جنگ نمی‌کنیم؛ ما از خودمان دفاع می‌کنیم.
 
طائب: همان دشمنی که در ۱۸ و ۱۹ دی آدم کشت مدافع حقوق ما شده‌است
رئیس سازمان بسیج: دشمن در کشور ما اقدام به کودتا می‌کند، سلاح می‌فرستد و مزدور می‌گیرد؛ می‌آید در ۱۸ دی و ۱۹ دی آدم می‌کشد و بعد می‌آید مدافع حقوق ما می‌شود.
اعتراف کردند که در ایران آموزش دادیم، پول دادیم، سلاح دادیم؛ همه اینها را به جان مردم انداختیم و بی‌ثباتی در آن کشور ایجاد کردیم؛ اما مردم ما آمدند و در عرصه امنیت از کشورشان کردند.
جنگ زمانش محدود است؛ هشت‌ساله، ۴۰ روزه و ۱۲ روزه. اما روایت جنگ گاهی قرن‌ها ادامه دارد. بنابراین روایت باید به گونه‌ای عمیق باشد تا با گذشت قرن‌ها هم دچار تحریف و دچار انحراف نشود.
دشمن می‌خواهد با روایت خودش قصه بگوید و مردم جهان را به خواب ببرد؛ ما با روایت‌مان ملت‌ها را بیدار خواهیم کرد.
 
اژه‌ای: بساط برهنگی باید جمع شود؛ از هیاهو نترسید!
رئیس قوه‌قضائیه: به‌جد از دادستان کل کشور می‌خواهم موضوع ناهنجاری‌های اجتماعی را در دستور کار جدی خود قرار دهد. 
اکثریت قابل‌توجه مردم نسبت به ناهنجاری‌های اجتماعی نگران هستند. دادستان کل کشور موضوع را در دستور کار جدی خود قرار دهد و به مسئولان دستور داده شود تا موضوع را پیگیری کنند. 
رئیس‌جمهور بارها اعلام کرده که این وضع برهنگی قابل‌تحمل نیست؛ مجلس هم حتماً موافق است.
موضوع در دستور کار شورای امنیت قرار داده شود. از هیاهوهای احتمالی نهراسید و مسئله ناهنجاری‌های اجتماعی را به‌صورت جدی پیگیری کنید.
 
روانبخش: در سایه تسامح قوای سه‌گانه، پروژه دشمن در برهنگی جهشی بزرگ به خود گرفته است
حجت الاسلام و المسلمین روانبخش نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در صفحه اجتماعی خود در ویراستی نوشت:
پروژه کشف حجاب و‌ ترویج فساد در کشور بخشی از عملیات سنگین دشمن برای شکست ایران است.
در یکی دو سال اخیر در سایه تسامح سران قوای سه‌گانه، پروژه دشمن در عریان سازی خانم های عفیفه کشور جهشی بزرگ به خود گرفته، برگزاری پارتی های مختلط همراه با سرو مشروبات الکلی، برگزاری رقص های مختلط زیر زمینی و بعضاً در پارک ها و معابر عمومی و اجرای دوی ماراتن خانم های مکشفه در تهران همه و همه در راستای به فساد کشاندن نسل جوان ایران است.
️بی تردید دشمن از جوانان فاسد در گیر لهو لعب هیچ گونه هراسی ندارد این گونه جوانان نه برای پیشرفت کشور اقدامی خواهند کرد و نه در دفاع از ایران توان جنگیدن خواهند داشت.