امام باقر علیه السلام فرمودند:  به خدا سوگند که او (مهدی (علیه السلام)) مضطر (حقیقی) است که در کتاب خدا آمده می فرماید: «اَمَّن یجیب المضطر اذ ادعاه و یکشف السؤ...» بحارالانوار، ج ٥٢، ص ٣٤١ 

وقتی کاسبان برجام نگران ناترازی تامین برق می‌شوند!

روزنامه اعتماد می‌گوید: ناترازی در تامین و مصرف برق به اقتصاد کشور آسیب می‌زند.
این روزنامه در گزارشی نوشت: "یکی از تعطیلات جدیدی که به تازگی با آن روبه‌رو شده‌ایم، مربوط به تعطیلات دو روزه‌ای بود که سخنگوی دولت علت آن را شدت گرمای هوا اعلام کرد. اما بلافاصله پس از انتشار این خبر برای تعطیلی سراسری روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه، یک منبع آگاه در وزارت نیرو اعلام کرد علاوه بر شدت گرما، کاهش تولید برق هم از دلایل دیگر این تصمیم بوده است.
ادامه مطلب

ستیزه‌جویی با حجاب و عفاف، هماهنگ با پروژه عفاف‌زدایی دشمن

خاتمی، الزام شرعی و قانونی حجاب را «اجبار حکومتی در پوشاندن لباسی تنگ بر پیکر واقعیّت اجتماعی متکثر» وانمود کرد.
او در متنی که از سوی روزنامه هم میهن منتشر شده، نوشته است: «امر حجاب زنان، دست‌کم در این زمان مسئله‌ای است که نحوه برخورد رسمی با آن، در تبدیل مسئله به بحران نقش داشته و دارد. موضوع حجاب اجباری و عدم تمکین به آن از سوی بخشی از جامعه، یکی از مسائل پیش روی کشور است که به‌ویژه اخیراً نگرانی‌ها و التهاب‌هایی را در پی داشته است. این مسئله و مسائل مشابه آن نمی‌تواند در سطح نگرش‌ها و راهبردها و راهکارهایی که ناکارآمدی خود را نشان داده‌اند، باقی بماند.
ادامه مطلب

وقتی شرق، ناتوانی دولت قبل را هم فاکتور می‌کند!

روزنامه شرق با انتشار تحلیلی از جهش صادرات نفت و به صفررسانی ذخائر میعانات روی آب، سعی کرد این اقدام را کم‌اهمیت جلوه دهد.
ادامه مطلب

مغالطه و طلبکاری مدیرمسئول روزنامه‌ی توقیف شده

مدیرمسئول روزنامه هم‌میهن به‌خاطر توقیف این روزنامه سابقه‌دار، از رئیس‌جمهور شاکی شد!
غلامحسین کرباسچی نوشت: «جناب پزشکیان! در دولت رئیسی روزنامه هم‌میهن بعد از حدود ۱۵ سال توقیف، آزاد شد. حتی در ماجرای ۱۴۰۱ و بازداشت خبرنگارش، هم‌میهن یک روز هم تعطیل نشد. در دولت شما با همه ادعاها و شعارها که می‌دادید، با بهانه واهی توسط وزارت ارشادتان توقیف شد. غیر از زیان‌های سیاسی، حداقل صد نفر بیکار شدند».
ادامه مطلب

تمجید اینترنشنال از سانسور سفر رئیسی به آفریقا توسط اصلاح‌طلبان!

شبکه تروریستی اینترنشنال با ذوق‌زدگی از بی‌اعتنایی رسانه‌های جریان غرب‌گرا نسبت به سفر رئیس‌جمهور به سه کشور آفریقایی تمجید کرد. این شبکه ضدایرانی از این اقدام رسانه‌های غرب‌گرا با عنوان «بی‌اعتنایی معنادار» نام برد.
ادامه مطلب

۱۵ سال تحریم چه کرد؟ یا وطن‌فروشی چه کرد؟!

در حالی که دست‌اندرکاران فتنه و آشوب نیابتی سال 1388، متهمان اصلی برقراری تحریم‌های عمده علیه کشورمان هستند، روزنامه هم‌میهن پرسیده است: ۱۵ سال تحریم با ایران چه کرد؟(!)
روزنامه متعلق به کرباسچی در تیتر نخست خود با همین عنوان نوشت: «بررسی شاخصهای کلان، افزایش شدید تورم و فقر غذایی، بهداشتی و آموزشی را نشان میدهد
ادامه مطلب

نگاهی به هنجارشکنی اخیر در مشهد

در هفته‌ای که گذشت، یک وکیل دادگستری که سابقه محکومیت قضائی نیز داشت، بر اثر سکته قلبی درگذشت. پس از مرگ او، رسانه‌های ضدانقلاب با روایت‌سازی درباره نحوه فوت وی، ابتدا مرگ او را مشکوک و سپس یک قتل حکومتی عنوان کردند تا یک پرونده جدید کشته‌سازی در ایران را باز کنند. این رسانه‌ها عنوان کردند که «خسرو علیکردی» بر اثر وارد شدن ضربه به سرش، جان سپرده است.
روز پنجشنبه اما انتشار فیلم لحظه فوت او در دفتر کارش نشان داد او در حالی که مشغول کار با تلفن همراهش است، دچار حمله قلبی شده و بر زمین می‌افتد.
ادامه مطلب

باور مومنانه شهید چمران کجا؟ نفاق غربگرایان کجا؟

روزنامه غربگرای شرق، ضمن تلاش برای مصادره شهید چمران به مطلوب خود، خطاب به نیروهای انقلابی نوشت: شما چه نسبتی با چمران دارید؟
نویسنده شرق نوشته است: این روزها که شهر پر شده از تصاویر او، من که سالیان سال است شیفته‌اش بودم، احساسی توأم با غم و شادی دارم. تضادی از شادی پیچیدن نام معشوق در میان شهر و این غم که نام او توسط کسانی بر سر دست گرفته شده که نسبتی با مرام او ندارند.
ادامه مطلب

تشکیک در حجاب، بیگاری تازه کارگزاران برای بهائیت

حزب اشرافی کارگزاران در بیانیه‌ای نوشت: پوشش زنان را به خود زنان واگذار کنید.
 روزنامه سازندگی، بیانیه این حزب را منتشر کرد که در آن، ضمن دفاع از برخی هنرمندان هنجارشکن آمده است: «مردمی که سال‌ها سختی، محرومیت، جنگ و تحریم را تحمل کرده‌اند، از مسئولین و حاکمان خود انتظاری جز تامین نیازها و استانداردهای یک زندگی با کرامت و در شأن و ظرفیت دارایی‌های طبیعی، انسانی و فرهنگی خود ندارند. مطالبه پوشش اختیاری که امروز بیش از هر زمان دیگر به طور فراگیر در جامعه طرح می‌شود، محصول همین سخت‌گیری‌ها و تندروی‌ها در حق بانوان ایرانی است. 
ادامه مطلب

دروغ‌های برجامی را تیتر کردند؛ خبرهای امیدوارکننده را سانسور!

آفتاب یزد که سردبیر آن چند سال قبل پس از خیانت کروبی، از کشور گریخت و در خدمت صدای آمریکا درآمد، نوشت: «برخی روزنامه‌ها پرآب‌ورنگ، سفر رئیسی را پوشش دادند، برخی دیگر ترجیح دادند تا از کنار سفر عالی‌ترین مقام اجرایی کشور عبور کرده، واکنشی سرد نشان دهند.
ادامه مطلب

صفحه‌ها