پروژه اصلاح طلبان براي سانسور اقدامات مثبت دولت
روزنامه اعتماد در مطلبي با عنوان «حواله به دولت قبل» نوشت: «نوع خاصي از فرافكني است كه دولتها در ايران از آن بهره ميبرند تا بهزعم خود پاسخي براي انتقادات فزاينده افكار عمومي داشته باشند و نقش خود را در مشكلات اقتصادي و نزول مستمر شاخصها انكار كنند. دولت سيزدهم نيز خيلي زود متوجه شد كه بهترين دستاويز و بهانه براي فرار كردن از پاسخگويي به مردم و رسانهها، حواله دادن مشكلات به دولت قبل است.»
در ادامه اين مطلب آمده است: «بايد بگويم با گذشت بيش از ۹ ماه از تشكيل كابينه، هنوز برنامه و راهبردي توسط دولت ارايه نشده است. بنابراين اگر قرار باشد، يك دليل براي بروز مشكلات جديد معرفي شود، فقدان برنامهريزي كاربردي توسط دولت سيزدهم است... دولت نه تنها در مهار تورم توفيق نداشته، بلكه به دليل فقدان برنامهريزي اصولي، بر آتش تورم در اقتصاد نيز دميده است.»
دولت سيزدهم در حدود ۸ ماه اخير اقدامات بسيار خوبي انجام داده است. اما جريان اصلاح طلب با بيانصافي در پي سانسور و انكار موفقيتهاي دولت است. اين طيف همزمان ميراث نامطلوب دولت قبل را هم سانسور ميكند.
براي مثال در دولت روحاني در حدود ۱۹ ميليون دز واكسن كرونا وارد كشور شده بود. با شروع كار دولت سيزدهم تا پايان اسفند ۱۴۰۰ مجموع واكسنهاي وارد شده به كشور به حدود ۱۵۸ ميليون دز رسيد. يعني در حدود ۸ ماه تقريبا واردات واكسن كرونا به كشور ۸ برابر افزايش يافت.
در تابستان ۱۴۰۰ و در پايان دولت روحاني ميزان فوتيهاي روزانه كرونا به بيش از ۷۰۰ نفر افزايش يافت. اما اكنون با اقدامات شبانه روزي دولت سيزدهم، تعداد فوتيها به ۱۳ نفر در روز كاهش يافته است.
بر اساس گزارشهاي منتشر شده، نرخ تورم در تابستان ۱۴۰۰ و در پايان دولت دوازدهم به حدود ۶۰ درصد رسيد. اين در حالي است كه در حداقل ۴۰ سال گذشته ميزان تورم هيچگاه بالاي ۵۰ درصد نبوده در روزهاي گذشته رئيسجمهور گفته بود: «چهار سال تورم بالاي ۴۰ درصد و رشد اقتصادي نزديك به صفر، علت اصلي گرانيهاست...اتخاذ تصميمات مهم پولي و مالي در اين ۸ ماه موجب شد كه نرخ تورم دوازده ماهه از حدود ۶۰ درصد در شهريور ۱۴۰۰ به حدود ۴۶ درصد در اسفند ۱۴۰۰ رسيده؛ يعني بيش از ۱۳ واحد درصد كاهش داشته است.»
در ۸ ماه اخير بخشي از پولهاي بلوكه شده ايران نيز آزاد شده اما به گفته سخنگوي دولت، منابع ارزي آزاد شده هنوز هم خرج بدهي دولت روحاني ميشود. دولت سيزدهم ماهيانه حدود ۱۰ هزار ميليارد تومان از بدهيهاي دولت قبل را تسويه ميكند.
در يك نمونه ديگر در دولت قبل بيعملي در حوزه مسكن، مردم را با مشكلات زيادي مواجه كرد. در حدفاصل سالهاي ۹۲ تا ۱۴۰۰ قيمت مسكن ۷۲۲ درصد افزايش يافت و به عبارتي بيش از ۸ برابر گران شد. و اما در دولت سيزدهم با كليدخوردن طرح نهضت ملي مسكن، روند اميدواركنندهاي آغاز شد. براساس گزارشهاي منتشر شده، آهنگ رشد قيمت مسكن در تهران در بهمن ۱۴۰۰ حدود ۱۶، ۴ درصد بود كه در مقايسه با بهمن سال ۱۳۹۹ كه برابر ۹۷، ۲ درصد بود ۸۰، ۸ درصد كاهش داشته است.

دشمن با فناوري ميتواند قدرت موشكي ايران را نابود كند!
روزنامه شرق در يادداشتي نوشت: «تجربه دكتر ظريف و تيم ديپلماسي ايران در كاهش دامنه بحران ارزشمند، كارآمد و كارساز بوده است و ناديده انگاشتن آن به دليل ناآگاهي يا رقابتهاي داخلي، نابخشودني است... از برجام انتظار حداكثري نداشته باشيد؛ همين كه رخنهاي در ائتلاف آنان پديد آيد، كافي است.»
اين روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت: «نبايد حفظ و تقويت قدرت موشكي به معناي سبكسري و بيپروايي در منطقه و در روابط بينالملل باشد. اين روزها برخي افراد سادهلوح كه تجربه اجرائي كشورداري ندارند يا نميتوانند كوچكترين واحد اداري را مديريت كنند، بر مركب مديريت و مشاوره سوارند. اينان روي صفحات كاغذ يا در سخنسراييهاي پوچ، طرحهاي بهظاهر شجاعانه ميدهند. هيهات كه دولت بر بيراهه اينان برود. فرصتي براي آزمودن بيتجربگان نيست و دشمن در كمين است... در نظر بگيريد اگر دشمن توان موشكي ما را با فناوريهاي خود ناكام و ناكار كند، چه فاجعهاي در انتظار ماست. جنگ ششروزه را همگان به خاطر دارند كه چگونه قدرت هوايي اسرائيل توانست نيروهاي اعراب را زمينگير كند.»
جريان اصلاح طلب هر چند وقت يكبار تاكيد ميكند كه دچار يك بيماري تحت عنوان «خودتحقيري حادّ» است. قدرت نظامي و دفاعي ايران به عنوان عاملي بازدارنده، از گستاخي و دست درازي دشمن جلوگيري كرده است، با اينحال طيف تندروي اصلاح طلب با كوچك نمايي اين «مولفه قدرت ساز» و بزرگ نمايي توان دشمن، مدعي است كه طرف مقابل ميتواند به راحتي با استفاده از فناوري، قدرت موشكي ما را نابود كند.
همين چند سال پيش بود كه وزير خارجه دولت روحاني در اظهارنظري تأمل برانگيز گفت: «آمريكا ميتواند با يك دكمه تمام توان دفاعي ما را نابود كند»! اما مواردي از جمله اسقاط پهپاد فوق پيشرفته و گرانقيمت «ترايتون» و موشك باران پايگاه «عين الاسد» و موارد مشابه ديگر، بيش از پيش ثابت كرد كه گزينه حمله نظامي به ايران سالهاست كه از روي ميز مقامات آمريكايي كنار رفته است.
اين روزنامه اصلاح طلب مدعي شده است كه «تجربه دكتر ظريف و تيم ديپلماسي ايران در كاهش دامنه بحران ارزشمند، كارآمد و كارساز بوده است»؛ گويا از نگاه اين روزنامه اصلاح طلب، ۲ برابر شدن تحريمها در دوره وزارت ظريف، كاهش دامنه بحران است! يا شايد هم صعود دلار از ۳ هزارتومان به ۳۲ هزارتومان در دوران وزارت ظريف، مصداق كاهش دامنه بحران است! و شايد بتن ريزي در قلب راكتور هستهاي از نگاه جريان اصلاح طلب مصداق كاهش دامنه بحران است.
جريان اصلاح طلب مدت هاست كه با دوگانه دروغين «ميدان-ديپلماسي» و «توان دفاعي-معيشت» در پي تضعيف مولفههاي قدرت ايران است.
اكنون اسرائيل هم در داخل خاك سرزمينهاي اشغالي و هم در منطقه غرب آسيا دچار بحرانهاي روزافزون است. ارتش اسرائيل اكنون از بادبادكهاي آتش زاي جوانان فلسطيني هم وحشت دارد. رژيمي كه شعار از نيل تا فرات را سر ميداد، اكنون با بزدلي و وحشت، به دور خود ديوار حائل كشيده است، با اينحال اين روزنامه اصلاح طلب به تحسين قدرت نظامي اسرائيل پرداخته است.
كم بيراه نبود كه مقامهاي رژيم صهيونيستي در فتنه ۸۸ از افراطيون اصلاح طلب به عنوان سرمايههاي اسرائيل در ايران نام بردند.

اظهارات آيتي، فعال اصلاح طلب:
تلاش زيادي كردند تا روحاني قهرمان نشود!
مهدي آيتي از فعالان اصلاح طلب مدعي شده است: «اجازه ندادند آقاي روحاني برجام را به جايي برساند، برگ برندهاش باشد و قهرمان ملي شود»!
وي همچنين گفته است: «اصولگرايان و دلواپسان نخواستند افتخاراتي به نام آقاي روحاني و ظريف ثبت شود».
اين چهره اصلاح طلب احتمالا تمايلي ندارد تا با خود مرور كند كه چطور هشت سال عمر يك كشور معطل مذاكرات و قهرمان سازي از روحاني و ظريف شد اما نهايتا چيزي جز «هيچ» نصيب ملت ايران نشد. تعليق اقتصاد ايران به نگاه دشمنان ملت و عدم اقدامات لازم توسط دولت وقت در نهايت باعث ايجاد اوضاع اقتصادي ناگوار كنوني شد. اين تعليق حتي به موضوعاتي نظير سلامت مردم كشيده شد و واردات واكسن از سوي مسؤولان دولت وقت معلق به رفع تحريمها و تصويب FATF شده بود كه با روي كار آمدن دولت سيزدهم بر آن مهر باطل زده شد.
در دولت سيزدهم روند مذاكرات با تاكيد بر حقوق ملت ايران در حال انجام است اما كشور در حال پيشرفت و مسؤولان در حال باز كردن گرههاي موجود هستند و تعليقي در كار نيست.

وزير دولت خاتمي:
رئيسي فكر ميكند ديدن مردم در استانها كافي است!
علي صوفي، فعال اصلاح طلب و از وزراي دولت اصلاحات كه چندي پيش در اظهاراتي عجيب گفته بود: «رويكرد دولت سيزدهم اصلا مردمي نيست» و «دعو رئيسي استفاده از نيروهاي كارآمد نيست» اين بار در گفتگو با روزنامه آرمان رئيس جمهور را انسان خوبي و داراي حسن نيت معرفي كرده است كه بايد در تهران بنشيند و سفر استاني نرود.
يعني اين چهره اصلاح طلب هنوز نميداند رييس جمهور سابق با نشستن در پاستور چه گلي بر سر ملت ايران زده است؟! لااقل به چند ثمرهي دفتر نشستن و مديريت اشرافي اشاره ميكرد.

|