پيام تسليت رهبر انقلاب در پي رحلت علامه حسنزاده آملي
حضرت آيتالله خامنهاي در پيامي درگذشت عالم ربّاني علامه حسنزاده آملي را تسليت گفتند.
در اين پيام آمده است: با تأسف خبر درگذشت عالم ربّاني و سالك توحيدي، آيت الله آقاي حسنزادهي آملي رحمةاللهعليه را دريافت كردم. اين روحاني دانشمند و ذوفنون از جملهي چهرههاي نادر و فاخري بود كه نمونههاي معدودي از آنان در هر دوره، چشم و دل آشنايان را مينوازد و توأماً دانش و معرفت و عقل و دل آنان را بهرهمند ميسازد. نوشتهها و منشأت اين بزرگوار منبع پر فيضي براي دوستداران معارف و لطائف بوده و خواهد بود انشاءالله. اينجانب به همهي دوستان و شاگردان و ارادتمندان ايشان بويژه به مردم مؤمن و انقلابي آمل و جوانان مشتاقي كه مجذوب مواضع انقلابي و خلقيات والاي انساني آن مرحوم بودند تسليت عرض ميكنم و رحمت و مغفرت و علو درجات ايشان را از خداوند متعال مسألت مينمايم.

عضو هيأت رئيسه مجلس:
روحاني در ۳ ماه سالجاري ۵۵ هزار ميليارد تومان پول جديد چاپ كرد
عضو هيأت رئيسه مجلس با اشاره به فعاليت ماشين خلق پول در دولت حسن روحاني از چاپ 55 هزار ميليارد تومان پول جديد در 3 ماه ابتداي سالجاري كه حدود 50 درصد كل سال گذشته بوده انتقاد كرد زيرا 500 هزار ميليارد تومان پايه پولي را تغيير داده است.
حجتالاسلام عليرضا سليمي عضو هيأت رئيسه مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با فارس اظهار داشت: براساس مصوبه مجلس هشت ميليارد دلار براي تأمين كالاهاي اساسي در طول سال 1400 طبق بودجه سال جاري به دولت دوازدهم داديم كه با ارز 4200 توماني بود اما متأسفانه دولت آقاي روحاني در چند ماه ابتداي سال جاري كل اين مبلغ را هزينه كرد و اصلاً مشخص نيست در كجا هزينه شده است اما ديوان محاسبات و سازمان بازرسي كل كشور بايد به اين موضوع ورود كنند و مشخص شود كه چرا هزينه سالانه اين موضوع ظرف چند ماه تمام شده است.
وي افزود: اين سؤال وجود دارد كه آيا اين بودجه در جاي خودش هزينه شده است يا اينكه اين اعتبار هم مانند 18 ميليارد دلار كه آقاي جهانگيري به نام كالاهاي اساسي تخصيص دادند اما مشخص نشد چه چيزهايي وارد شده و چگونه توزيع شده است در جاي ديگري هزينه شده است.
عضو هيأت رئيسه مجلس گفت: دولت آقاي روحاني چون ميدانستند ماههاي پاياني فعاليتشان است به هيچوجه دقتي در تخصيص ارز براي واردات كالاهاي اساسي و توزيع آن به منظور تأمين نيازهاي مردم نداشتند در حاليكه مجلس اصرار بر آن داشت كه كالاهاي اساسي بايستي به دست مردم برسد.

آيتالله رئيسي خطاب به سفير انگليس:
ملت ايران زير بار زورگويي هيچ كشوري نميرود
به گزارش فارس، آيت الله سيد ابراهيم رئيسي، رئيس جمهور، روز يكشنبه هنگام دريافت استوارنامه سفير جديد انگليس در تهران، استقلال و آزادي را شعار اصلي مردم ايران خواند و تاكيد كرد: كشور ما حقيقتا مستقل است و استقلال ما ادعايي نيست. شما با توجه به آشنايي خوبي كه به زبان فارسي داريد، بايد مفهوم واقعي اين كلمات در ايران را براي دولتمردان خود تبيين كنيد.
وي گفت: جمهوري اسلامي ايران با همه كشورها بناي همكاري و تعامل دارد اما اين همكاري بايد براساس احترام متقابل و در نظرگرفتن منافع ملتها باشد و جريان سلطه گر و نظام سلطه بر اين روابط سايه نيندازد.
رئيسي تاكيد كرد: روح استقلال و آزادي خواهي در وجود ملت ايران است و هروقت احساس كنند كه كشورهاي ديگر زورگويي مي كند، زير بار زور نميروند و عكس العمل نشان مي دهند.
رئيس جمهور با بيان اينكه بهترين روش براي كاركردن و همكاري با ايران رعايت اصل احترام متقابل است، تصريح كرد: جمهوري اسلامي هيچ حرف نادرست و برخلاف حق را نمي پذيرد و اروپا و غرب بر اساس تجربيات خود بايد به ايران به عنوان يك كشور مستقل نگاه كنند.

با موافقت رهبر انقلاب نوجوان فداكار ايذهاي در حكم شهيد محسوب شد
رهبر معظم انقلاب اسلامي با درخواست رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران مبني بر در حكم شهيد تلقي شدن «علي لندي» نوجوان فداكار ايذهاي موافقت كردند.
آقاي قاضيزاده هاشمي رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران در نامهاي به رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به فداكاري علي لندي كه با ايثار و از خودگذشتگي براي نجات جان دو تن از هموطنان به دل آتش زد و روز گذشته بر اثر شدت جراحات ناشي از سوختگي جان باخت، درخواست كرد كه اين نوجوان غيور در حكم شهيد تلقي شود كه حضرت آيتالله خامنهاي با اين درخواست موافقت كردند.
همچنين برابر تصويب «شوراي عالي نشانها» در ارتش، بهپاس ايثار و شجاعت مثال زدني شهيد علي لندي نوجوان ۱۵ ساله ايذهاي در نجات دو بانوي گرفتار در آتش، نشان فداكاري به صورت افتخاري به اين نوجوان فداكار تعلق گرفت.

معاون ستاد كل نيروهاي مسلح:
دشمنان درصددند از دفاع مقدس و خدمت مقدس سربازي تقدس زدايي كنند
سردار سرتيپ پاسدار ابوالفضل شكارچي معاون فرهنگي و تبليغات ستاد كل نيروهاي مسلح با حضور در جمع سربازان وزارت دفاع با بيان اين كه دشمنان با آگاهي از دستاوردهاي دفاع مقدس و همچنين نقش سربازان در اقتدار و عزت آفريني ايران اسلامي درصدد تخريب اين ارزش ها هستند، گفت: قريب به يك سوم شهدا از سربازان بودند و جمهوري اسلامي دهها هزار شهيد سرباز را تقديم انقلاب كرد.
سخنگوي ارشد نيروهاي مسلح با بيان اينكه دشمنان درصددند از دفاع مقدس و خدمت مقدس سربازي تقدس زدايي كنند، گفت: به بركت خون شهدا و دستاوردهاي دفاع مقدس و همچنين نقش ارزنده سربازان در دوران دفاع مقدس، تنها كشوري هستيم كه در حوزه هاي دفاعي وابستگي به دنيا نداريم.
سردار شكارچي با بيان اينكه انقلاب اسلامي، مسير كشور ايران را از ملت فروشي، كشور فروشي و عزت فروشي به سمت اقتدار و عزت تغيير داد، گفت: امروز ملت و كشور ايران در جهان به عنوان يك الگو معروف است و ملت هاي جهان اميدوار به اين كشور هستند.

صدور پيام تسليت مراجع، علما و شخصيتها در پي ارتحال علامه حسنزاده
در پي ارتحال ملكوتي علامه ذوالفنون، فيلسوف، فقيه و عارف علامه حسنزاده آملي، علما و مراجع و شخصيت هاي كشوري با صدور پيام هاي تسليت جداگانه، ارتحال اين عالم وارسته را تسليت گفتند.
آيت الله نوري همداني: جامع بودن در علوم عقلي و نقلي، تربيت و پرورش شاگردان برجسته، و برخورداري از فرهنگ انقلابي در سطح بسيار بالا از ويژگي هاي ممتاز ايشان بود.
آيت الله مظاهري: اين شخصيّت پارسا و فرزانه، يكي از مفاخر دوران و از جمله اساتيد عاليقدر حوزۀ علميّه قم بودند كه ساليان متمادي، جمع كثيري از فضلاء و روحانيّون از محضر علمي و معرفتي و فلسفي و عرفانيِ ايشان بهرههاي فراوان گرفته بودند.
آيت الله رئيسي: اين انديشمند متبحر و جامع نگر، حيات طيبه خود را وقف تأليف و تبيين آثار گوناگون اعتقادي، فلسفي، عرفاني، رياضي، نجوم، ادبيات فارسي و عربي نمود و كارنامه درخشان و پر باري از خود به يادگار گذاشت.
آيت الله اعرافي: تبحر و تسلط آن دانشمند فرهيخته بر حوزههاي مختلف دانشي نظير تفسير و علوم قرآني، كلام، فلسفه، فقه و اصول، عرفان، رياضيات و نجوم در كنار وصول به مقامات والاي معرفتي در سايه عبوديت و تهذيب نفس، از ايشان شخصيتي گرانقدر در عصر حاضر ساخته بود.

مزيت هاي طرح شفافسازي آراي نمايندگان مجلس
نايب رئيس فراكسيون نيروهاي انقلاب اسلامي مجلس شفافيت آراي نمايندگان و مصوبات هيأت رئيسه را گام نويي در راستاي شفافسازي عملكرد نهادهاي حكومتي دانست.
سيدمحمدرضا ميرتاج الديني نماينده تبريز در مجلس شوراي اسلامي در گفت وگو با تسنيم، با اشاره به نهايي شدن طرح شفافيت آراي نمايندگان در كميسيون آيين نامه داخلي مجلس كه به زودي در صحن علني مجلس بررسي ميشود، گفت: طرح شفافيت آراي نمايندگان به ارتقاي جايگاه و عملكرد مجلس و مردمي بودن آن كمك ميكند.
وي با بيان اينكه نمايندگان از پيش از آغاز رسمي فعاليت مجلس يازدهم به دنبال شفافيت بودند، عنوان كرد: شفافيت در كوتاه مدت و بلندمدت آثار مثبت فراواني دارد و نحوه تصميم گيريها در دستگاهها را روشن ميكند.
نماينده تبريز در مجلس افزود: دولت و قوه قضائيه نيز ميتوانند با شفاف كردن تصميم گيريهاي خود در هيئت دولت و شوراي عالي قضايي به جز بخشي كه به لحاظ امنيتي ملاحظاتي دارد، مكمل شفافيت عملكرد مجلس شوراي اسلامي شوند.
نايب رئيس فراكسيون نيروهاي انقلاب اسلامي مجلس اظهار داشت: وقتي تصميم گيريها از چشم مردم مخفي نماند، اعتمادسازي شده، موجب همراهي ملت با دولت و دستگاههاي حكومتي ميشود و از بروز حواشي جلوگيري ميكند.

سفر محرمانه وزير خارجه اسرائيل به اردن و ديدار با عبدالله دوم
منابع اسرائيلي خبر دادند كه «يائير لاپيد» در سفري محرمانه به امان با ملك عبدالله دوم، پادشاه اردن، ديدار كرده است.
همزمان با افشاي سفر وزير خارجه رژيم صهيونيستي به اردن، از اين كشور خبر ميرسد كه پادشاه درباره سوريه دستوري به رسانه ها و مقامات اردني صادر كرده است.
منابع اسرائيلي خبر دادند كه «يائير لاپيد»، وزير خارجه رژيم اشغالگر قدس در سفري محرمانه به شهر «امان»، پايتخت اردن، با «عبدالله دوم»، پادشاه اين كشور ديدار كرده است.
منابع اسرائيلي در باره محتواي اين ديدار و اينكه اين سفر با چه هدفي صورت گرفته، مطلبي منتشر نكردهاند. ماه ژوئيه گذشته نيز نفتالي بنت، نخست وزير اسرائيل در سفري محرمانه با عبدالله دوم در امان ديداري داشته است.

سردار كوثري:
هنوز براي بيان يكسري مسائل كلان جنگ، زود است
نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به اينكه فرماندهان در سخت ترين شرايط مسئوليت را ميپذيرفتند، تصريح كرد: در دوران دفاع مقدس امتيازي براي فرماندهان نبود، اگر امتيازي بود فقط معامله با خدا بود.
سردار كوثري در گفتوگو با جهان نيوز با اشاره به رشادتها و جانفشانيهاي رزمندگان در دوران جنگ تحميلي، اظهار داشت: برخي مسائل كلان جنگ كه درباره آن تصميم گيري شده به خصوص در شوراي عالي دفاع، هنوز زود است كه درباره آن گفته شود. البته اينها به مرور گفته خواهد شد، برخي مسائلي كه بر فرماندهان در آن دوران گذشته و در طرف مقابل برداشت دشمن و اقدامات آنها از جمله موضوعاتي است كه گفته نشده است. برخي از اين مسائل هم گفتني نيست، به جهت اينكه مربوط به اعمال و رفتار شخصي فرماندهان و رزمندگان بوده و به علت اينكه براي خدا بوده، خيلي از آن ها آشكار نميشود چرا كه آن ها با خود خدا معامله كردند.
وي با اشاره به تفاوت فرماندهان دوران دفاع مقدس و برخي مسئولان امروز، گفت: آدم ها تفاوت دارند، برخي تصور ميكنند اگر مسئوليتي به آن ها داده ميشود تا ابد اين مسئوليت را دارند و ميخواهند در دوران مسئوليت بار خود و اطرافيانشان را ببندند در صورتي كه اينها همه امانت است. اين موضوع به هيچ وجه مورد قبول تفكر انقلابي و جهادي نيست بلكه از اين ديدگاه مطرود است.
بر اساس يافتههاي علمي، واكسيناسيون تا ۹۰ درصد احتمال بستري را كاهش ميدهد
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: بر اساس مطالعات دقيق و وسيع در ۱۰ دانشگاه علوم پزشكي كشور، واكسيناسيون با واكسن هاي موجود مي تواند تا ۹۰ درصد شانس بستري شدن را كاهش دهد.
دكتر محسن تفقدي با اشاره به اهميت و فوريت تجزيه و تحليل دادهها جهت پاسخگويي به سوالات مهم كشور و تشويق بيشتر مردم به واكسن زدن تا اين مرحله از مطالعه خاطرنشان كرد: تا اين لحظه از مطالعه اثر بخشي واكسنهاي تزريق شده در پيشگيري از بستري شدن در بين اين افراد ۸۸.۶ درصد بوده كه اين عدد بسيار قابل تامل است و نشان ميدهد هر فرد با واكسن زدن ميتواند تا ۹۰ درصد شانس بستري شدن خود را كاهش دهد.
رئيس مركز امور نخبگان و استعدادهاي برتر حوزه خبر داد؛
شناسايي ۲هزارو ۳۱۸ نخبه در حوزه علميه
حجت الاسلام والمسلمين عماد گفت: ۱۵۸۳ تن در حوزه علميه برادران، ۵۱۷ تن در حوزه عليمه خواهران و ۲۱۸ تن در جامعه الزهرا (س)به عنوان استعداد برتر شناسايي شدندكه در حوزه علميه برادران در هشت دوره، حوزه علميه خواهران در هفت دوره و جامعه الزهرا(س) در پنج دوره بوده است.
وي با بيان اينكه اين مركز سياستگذار و برنامهريزيهاي كلان براي عموم نخبگان حوزههاي علميه اعم از خواهران و برادران در پهنه ايران طراحي شد، اظهار كرد: هدف اصلي اين مركز در سه قلمرو مهم و محوري؛ شناسايي استعدادهاي برتر و نخبگان حوزههاي علميه، زمينهسازي براي رشد و ارتقا و ارائه خدمات براي نخبگان و استعدادهاي برتر حوزههاي علميه، زمينهسازي بهرهگيري از ظرفيت نخبگان حوزههاي علميه در مسير پاسخگويي به نيازهاي نظام جمهوري اسلامي و كمك به توسعهيافتگي و رشد افزونتر جامعه ديني و اسلامي خلاصه ميشود.

|